Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
miloš hallo ozvi sa viem že máš veľa roboty,ale poteš nás trochu,chýbaš nám tu
pisala som uz dnes pod nickom smutna princezna .......tak tam som hadam napisala toho dost
dnes som mala celkom pokojný deň,ani hlava sa mi netočila,poupratovala som si,len na tu prechádzku sa nikomu nechcelo tak som nahovorila kamarátku a šli sme spolu, bolo super dokonca aj slniečko ešte opaľovalo.Asi si budem musieť kúpiť psíka aby som mala s kým chodiť na prechádzky.Teraz aby si niekto nemyslel že som nejaký psychopat s tými nožmi ale vidím že nie som sama.Dúfam že si to tu neprečítajú moje deti,no to by som im v živote nepovedala,ale asi by kľudne nezaspávali.Inak vôbec nemám strach z pavúkov,myši a kade akej chamrade z ktorej by normálny človek mohol mať strach ja sa bojím nehmatateľných veci.Výšky,výťahy,stiesnené priestory, ale hlavne tie parkoviská.Tani idem si niečo prečítať o tej agorafóbii
hhhhhhhha povedz nieco o sebe, ty nam sem pises prvykrat vsak? :)
s tym nozom to mam aj ja ..a este sama niekam ist ....napr do skoly som vzdy mala problem ist rano busom ....alebo do obchodu sama nakupovat ze kazdy na mna zira a neviem kde sa mam pozriet uz ...alebo potom sa mi aj zle chodi normalne mam pocit ze sa mi podsmoti noha a sa zrutim ........a bola som na zapise a tam strasna kopa ludi a prejst cez nich bola hroza pre mna ..plus to osvetlenie napr v bare mam hned lepsi pocit ked stisia svetla ....
s tymi ostrymi predmetmi to sa mi este nestalo aj ked mam niekedy pocit ze by som niektorych ludi aj dopichala ale zatial len pohladom to robim.....dobre baby ja na dneska koncim........zajtra sa ozvem...pa pa a drz ste sa
supermarkety mam ozaj rada ani osvetlenie mi nevadi ale citala som ze osvetlenie a hlavne na diske vyvolava uzkost....ja zase nemam rada pritmie,ale to suvisi s mojimi ocami,okuliare nenosim ale uz som skoro slepa......jaj opalovat,to som milovala...bola som jak cernoska opalena ale teraz sa dusim,zial ale v solarku nie....
jej supermarkety aj ja mozem :) tam vzdy zabudnem na starosti :D ale priznavam ze sa mi tam tocieva hlava, resp. citim sa tak prispato ale to je z toho hrozneho osvetlenia co tam byva, nie z toho ze by mi to bolo neprijemne tam byt, praveze naopak
caute baby :) ako sa mate? ja som sa bola dnes trosku opalovat :) zuzka a adulik - to s tym nozom mam aj ja.. z toho som mavala dost stresy.. fakt dost velmi. ja som ho ani len nevzala do ruky pokial sa dalo, tak som sa bala. proste som sa vyhybala ostrym a nebezpecnym veciam a chytal ma taky hrozny pocit ze co ked sa neovladnem a niekomu nieco spravim. ale ved chapete, to je taka haluz.. proste v zivote ma nenapadlo ze by som nieco take chcela spravit.. to ani v najhorsom sne.. takze ten pocit je potom fakt dost hrozny.. ale ved vam to nemusim vysvetlovat, vy to poznate.
ja sa citim v supermarketoch dobre,fakt nevnimam tu chorobu,dobre sa mi tam dycha....neviem ci je to tou klimou ale ved klimu mame aj v aute a tam ma zvykne chytat dusenie.....