Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
emma tak blba nie si to si bud ista,ja som sa sama nevedela zmierit s touto zvlatnou chorobou.Ja uz rodicou nemam ale povedala som to svojim krnym rodicom to je jedina moja rodina co mi zostala.Krsna ma hned zobrala k internistovi ze ci ma infarkt nechyta,vies moj otec,jej brat mlady na tuto chorobu umrel tak sa zlakla,internista ju uistil ze srdce mam v poriadku,tak si poplakala a bolo.Aj ked si myslim ze vobec nevie o jaku chorobu ide,stale si mysli ze mam zo zleho vzduchu velkomesta a bla bla...a vcera som povedala kamoske a tej mojej haluzi z balkonom a pohoda...netreba to dusit v sebe,nikto tipotom nevie pomoct.....
ahoj tani....je milu to ze sa ti pohorsuje...aj ja sa tak citim lebo som mrzuta a uz aj skodoradost ma chyta....vcera som sa bola zabavit s priatelmi ale to uz nie som ja.....zasmiala som sa ale tuzila som byt radsej doma v posteli,ja co som vzdycky bavila spolocnost........
Tak noc som nerušenú mala, zato ráno je zas príšerné, naozaj úplne hrozné, ja mám fakt pocit, že sa mi zas pohoršuje. Už aj priateľ hovoril, že by to mohlo skončiť, lebo už sa pridlho trápim(e).Ja to nechápem, nič mi nezaberá, nepomáha, zbláznim sa. Večer som mala pocit, že som tesne pred atakom a teraz som už v ňom, ja takto nevládzem žiť. Na neurole som už isto závislá, nad tou smiešnou dávkou čo som brala predtým teraz už ani neuvažujem a už sa ho ani nebojím brať... prečo sa mne tak strašne točí hlava, to keby niekto vedel...
no idem ja už do postele, hlava sa mi zas roztočila - žeby mi toto fórum nerobilo dobre? chm... ktovie... dobrú noc všetkým
Inak nezávisle na tejto vašej diskusii som sa dnes vážila a za posledné dva mesiace som schudla 4 kilá, čo je úplný prúser, lebo som chudučká aj bez toho. Faktom je, že mi jesť veľmi nechutí a jem menej ako predtým
Totiž pýtam sa preto, lebo ja keď som išla do vzťahu s týmto mojim pred 4 rokmi, tak mi všetci hovorili, že som blbá, že si ničím život, že za to nestojí, že mám naviac a bla-bla... nechcem to tu rozvádzať verejne, proste mal veľké problémy... A dnes je to najlepší chlap akého si viem po svojom boku predstaviť pri týchto stavoch. Rodičia ho prijali, majú ho radi, vlastne všetci ho prijali a majú ho radi... Ale ja som vždy vedela, že za to stojí, vždy som mala ten pocit, že tento chlap patrí ku mne a že to vyjde... preto sa to pýtam, že ako to máš ty
Veve stojí ten chlap za to?
Ahojte
Dlho som tu už nebola ale vás čítam.Tak sa to tu konečne rozbehlo.Ja sa mám tak rýchlo, malá je chorá a konečne jej už lieky zaberajú.Ja som prechladnutá.
Miloš ako sa ti darí?Mne na hovno...prepáčte za výraz.S priatelom sa hádame ako inak len o peniazoch.Dali sme si inzerát na podnájom. Okrem toho nemá šťastie si nájsť lepšie platenú prácu.Totiž má velké dlhy a to ma najviac štve.Nikto mu nepožičia.A svadba?no kto by si zobral niekoho z dlhmy?Najhoriše je to že môj tato ešte o tom nevie.Keby sa to dozvedel tak by som mala doma riadne peklo.
No ak sa z toho nezbláznim tak záchvaty budú ma častejšie navštevovať...
mno, tak mám za sebou aj bicykel aj jogu, z knižnice mám 7 kníh o depkách, úzkostiach a strese, už som aj začala študovať, niektoré dosť dobre vyzerajú... ako prišiel priateľ tak sa mi samozrejme tá hlava až tak veľmi netočí,ale teda nemôžem povedať, žeby to prešlo. EMMA ja ten strach chodiť mám len z tej hlavy, inak som v pohode, ja sa len kvôli tomu debilnému točeniu hlavy bojím všetkého... to je môj kardinálny problém... toto odstrániť alebo aspoň zmierniť a frčím si celá šťastná :)
hej hej milos, to mas pravdu