Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

monika9

andulik ak dlhodobo sa berie tieto AD-ckaje nebezpecne len tak ich vysadit,pre telo to moze byt sok a na druhej strane netreba po nich hned siahat lebo su urcite navykove......ja sa snazim rivitril nebrat sice len druhy den ale aj to je nieco....beriem este zoloft to je betablokator

monika9

ja rivotrol beriem nieco vyse mesiaca ale ani dneska som si ho nedala,najprv som brala len polku denne a potom celu jednu tabletku ale uz nechce.....nahradila som ho guajacuranom,predsa je to slabsie a hadam nie take navykove......vies co pomaha mi ked si dam nieco sladke,vela pijem magneziu a medunkovy caj a masaz krcnej chrbtice ked ma uz chyta zachvat ale rivotrilu sa snazim vyhybat.....mam pocit ze tie haluze mam z tych liekov,musia blbnut ten mozog....

adulik

TANI, ahoj, viem, ze si sa to pytala Moniky, no aj ja ti mozem odpovedat, ak ti to nevadi...ja som brala zo zaciatku rivotril asi tak pol roka,bolo to pred 5 rokmi,tak som brala len seroxat,ked somm po 3 rokoch chcela prestat,vydrzala som asi 2 mesiace, tak sa to nedalo,a teraz uz pol roka beriem cipralex s neurolom, tiez sa ho chcem zbavit, dnes som si ho este nedala, ale som taka nijaka, mam zvysenu teplotu na 37,3 st.a neviem z coho, slaba som, no nic moc tento vikend...vy nemate zvysenu teplotu niekedy???

ooo/táňa

Monika ako dlho ty už frčíš na tom rivotrile? ja sa snažím ten neurol minimalizovať ako sa dá... dnes som mala len polovičku dopoludnia... niežeby mi bolo dobre a bola som niečoho schopná, ale s ním je to rovnaké, tak čo...

monika9

caute baby,tak teda studujete?? kocky vsak mi uz aj terapie mozme davat pomaly ale iste.....ja som vcera vynechala rivotril a namiesto toho som si slahla len guajacuran a vypila som 3 litre magnezie-mineralky a zazrak hlava ma prestala boliet......dneska ma vsak zase boli ale je take hnusne pocasko vonku,isto je nizky tlak.....bola som sportku podat aj v obchode,kurnik hnacka ma chytila,dala som si morcacie sote a uz som davnejsie teple nic nedala do ust....zaludok divoko reaguje ale predtym ma z tepleho jedla napinalo....

ooo/táňa

veľmi zaujímavé veci tam píšu, naozaj, je dobré si to prečítať. On ešte napísal aj knihu Agorafóbia a panická porucha, ale tú som ešte nemala v ruke, mám ju objednanú, tam bude o tom možno ešte lepšie, ale teda skôr si myslím, že to bude podobné

zuzana12345

ahojte,Táni čo je to za knihu niečo som včera prečítala na nete chcela by som vedieť ako sa dá toho zbaviť lebo už mám toho plné zuby.Je zaujímavé že to mám len v Tescu, v Kauflande mi to neprekáža ani v iných supermarketoch možno tým že sú menšie.

ooo/táňa

ránko, my sa hádam staneme s priateľom odborníkmi na paniku a agorafóbiu, obidvaja študujeme tie knihy a stále nás tam niečo prekvapuje. No fakt dobrá kniha to je a je tam aj návod ako sa toho postupne zbaviť. Hm, lenže ja nemám len panickú poruchu, lebo mne je zle od rána do večera