Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
aj ja idem zajtra zavolat psychiatrovi ci mozem k nemu skocit ja uz zensku nechcem!!!!!!!!!!!Tani skus si vypytat kvapky Seropram,to si uz brala??,ja ano boli dobre,len ta blba doktorka mi ich zmenila,tem neurol kolko serotoninu obsahuje?? je to benzodiazepam nie??a tie neobsahuju tolko serotoninu skor ukludnuju......
ideme pozerať film a študovať paniku :) takže see you... pa
hádam už len toľko čo ten môj slabý neurolík zaberie... zajtra idem volať psychiatričke a idem sa tlačíť na kontorlu, že mi tie lieky nezaberajú, tak nech láskavo niečo podniká, keď už konečne prišla zo štvrtej dovolenky
guajacuran je isto ovela slabsi ako rivotril ved je aj volne dostupny a moze sa dlhodobo uzivat.......mne zatial zabral a nahradil mi rivotril....treba to vyskusat.....urcite ukludnuje,ludia si ho zvyknu davat napr.pred verejnym vystupenim....rivotril ma dost uspaval som si vsimlajaksom ho teraz vysadila a guajacuran neuspava
mne sa zdá najlepšie to magnézium šumivé, lebo pôsobí hneď... a zdá sa ti Monika, že ti to nahrádza ten rivotril? myslím, že sa dá účinok ten guajacurany porovnať s tým?
tani urcite mas pravdu ze aj zoloft patri medzi AD ale je to betablokator,obsahuje mensie mnozstvo tych ukludnujuch a oblbujucich latok tak preto sa uziva aj napr.s rivotrilom jak som toja brala....guajacuran sa moze brat s AD a moze sa brat aj dlhodobo,ja som sa pytala....magneziu pomaha aj mne,skus pit magneziu,horcik tiez dobre posobi na nervovu sustavu...
ADULIk tak zvýšenú teplotu mám len keď som prechladnutá riadne, inak nie... ale teda nemeriam si radšej, ani s tým nemienim začať... a ty sa cítiš zle či ako si to zistila?
Ten guarajucan vyzerá dobre, idem si to kúpiť, ale pýtali ste sa niektorá v lekárni, či sa to môže brať s AD a či sa to môže brať dlhodobo? Ja sa každopádne spýtam. Ja som zistila, že mi pomáha šumivé magnézium. Aj dnes asi pred hodinou som prišla domov, zle mi bolo jak psovi, dala som si magnézium a 20 minút bicyklovania a nehovorím, že skáčem po plafón, ale je mi isto lepšie
Monika zlato, ja ťa nechcem veľmi rozrušiť, ale Zoloft určite a rozhodne nie je betablokátor, ale antidepresívum ako aj môj Fevarin alebo Adin Cipralex
ze odvaznejsi?? to nie je kokain......tie lieky obsahuju serotonin ktory je zodpovedny za nase emocie,konanie,rozhodovanie atd....urcite upokojuju a utlmuju tak ako aj vsetky lieky......