Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

monika9

asi ti budem oponovat ale nie je liek ako liek......rivotrilom by som sa nikdy nebola vyliecila......len by som s nim prespala asi cely zivot,to vse k liekom....este som doma dneska,zajtra idem na jednu obchodnu veceru,nieco mi chce ponuknut jedna spolocnost.....uvidim ze co....

ooo/táňa

Monika kašli na to, no... liek ako liek. Ja som si už praštila polku neurolu, dokelu, tieto rána sú úplne hororová vec...

monika9

caute....citam ze nas tu pribuda....tani ja som dneska rano porovnavala charakteristiku,zlozenie atd... rivotrilu so zoloftom a vobec to nie je to iste,tie betablokatori sa lisia od ostatnych AD.....co sa tyka toho guajacuranu tak to treba skusit,je to jedna z moznosti ze van to pomoze.....

ooo/táňa

Čakám, či niekto napíše, či tu niekto je, ale asi ste v práci, iba ja doma vysedávam... v noci lialo, teraz je hnusne zamračené, ja sa cítim ako každé ráno hororovo, ale snažím sa vstať hneď ako sa zobudím, aby som nezaspala, lebo potom som príšerne oťapená a je to ešte horšie celé. Za pol hodinu pôjdem za segrou, aspoň niečo

ooo/táňa

KATKA30 a doteraz si to nijako neriešila? Celé tie roky si sa len tak trápila? Dokelu... V knihe, čo čítam píšu, že až 80-tim % postihnutých antidepresíva odstránia všetky príznaky, takže určite bež k psychiatrovi a začnite riešiť. Xanax a tie ostatné sú na krátkodobú akútnu liečbu, sú návykové a nie je veľmi dobré sa na ne spoliehať

katka30

Ahojte vsetci. Mam vsetko co vy, myslim, ze mam PP, agorafobiu, socialnu fobiu a vela ineho. Moj pribeh je na 12 rokov trapenia, ale teraz sa snazim to riesit. Ja som si myslela, ze som sama na svete, velmi som sa hanbila to komukolvek povedat. Mam vela kamaratiek, ktore naozaj obdivujem, ze ma maju radi napriek mojim vyhovorkam a vymyslancom. Som 30rocna zena, co ma velke ambicie, dostala som novu pracu, ktora vyzaduje velku profesionalitu, vedenie prezentacii doma aj v zahranici. Myslite, ze chemia naozaj tak dobre zabera???? XANAX, LEXAURIN A NEVIEM CO ESTE. Vdaka za rady.

adulik

Ahojte, TANI,teplotu som si zmerala vzdy, ked som sa citila slabo, a vzdy so ju mala zvysenu , napr. aj vcera,nevladala som prejst ani a wc, no nic to,nikdy s tym meranim nezacinajte, ebo ono to je potom z toho clovek este viac na vetvy, hodila som do seba nejaky ten panadol,no uvidim...zrejme na mna nieco lezie...vzdy lepsie jak atak...a pre HMMMM, ci ako to tam ma,nevies asi, o com si my tu pismenkujeme, ked sa tak pytas...

hhaaaa

poradi mi tu niekto.....rozmyslam na zaciatkom nad tym guajacuranom ...no citam ze aj magnezium niekdy pomoze pri stave uzkosti....sumivy ci tablety???