Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
katka 30,na tvojom mieste by som zmenila obvodaka,isla k psychiatrovi a popisala mu svoje tazkosti....aj ja beriem betablokator a pomaha mi,lexarin ti nic nevyriesi.......ale existuju aj prirodne preparaty....ja vsak odskusane nemam,myslim ze uz v mojompripade by aj tak nezabrali,chcelo to nieco silnejsie ale postupne by sa dalo prejst aj na nieco prirodne......
To som chcel, že prečo neurol, čo ti vlastne je?
Dakujem táňa za odpoved. Skusala som to riesit castokrat u obvodaka, ale ten ma stale posiela do hor, na prechadzky a povedal, ze som moc mlada, aby som sa stakto trapila. Ked som bola v zahranici, doktor mi po pol rocnom placeni dal Propranolol (betablokator), tento liek je aj na uzkost a obavy, ako sa pise na letaku po urcitej davke. Brala som ho mesiac, myslim, ze som bola kludnejsia, veci ma tak uz nedokazali rozhadzat. Teraz som prisla domov a obvodak mi to zakazal brat, pretoze mi to velmi stiahlo tlak. Zo dna na den co bolo minuly stvrtok som to prestala brat. Z piatka na sobotu som sa zobudila na velky tlkot srdca. Tak rychlo a hlasno mi bilo, ze som sa skoro pokakala:-). Slovensky obvodak mi dal Bisomerck pol tabletky rano a Lexaurin 1.5 pol tabletky iba v nutnych pripadoch, ale zakazal mi ho davat viac ako jednu za mesiac. No este som si nedala ani Bisomerck ani nic. Toto nie je riesenie, Bisomerck ako som citala je iba na vysoky tlak a busenie srdca, nic viac. Ja potrebujem nieco, aby som mohla fungovat a radovat sa zo zivota. Ved ked na mna pride v praci nejaky maly stres (dokonca ani nie je je to len v mojej hlave), tak padam do kolien. Neviem si predstavit uz zase tie prezentacie buduci tyzden, ja normalne som sa pristihla, ze predtym placem a prosim, aby sa to uz vsetko skoncilo. Nemozem to povedat v praci, moja kariera by bola v cudu, ale sa chcem vyliecit a stat plnohodnotnym clovekom. Dakujem za rady.
ja sa idem naranajkovat,vsak len chudnem......
hhaaa najlepsie ti poradi doktor,ja napr.beriem uplne ine lieky ako napr.tana......
som, ale musím bežať na autobus, o 9 tu ale už môžem byť zase, tak kľudne napíš, o čo ide... budem rada samko
Adulík teplota 37,1 -37,3 je bežná súčasť depresie, takto sa bráni organizmus. Ináč sa ospravedlňujem že som sem znovu niečo napísal.
Táňa si tu?
vcera som bola trocha zdesena,bola tu majitelka bytu a ja som jej este doobeda bola kupit dezert aj dupacky pre maleho,min.tyzden rodila no ale ja som netusila ze porodila chlapceka s poskodenou pecenou,sedim zakalom a poskodenym mozgom,ved ona bola uplne zdrava mlada zena,ach bolo mi to potom take trapne s tym darcekom,maly lezi na jiske.....