Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

monika9

ja beriem betablokator,to druhe Ad benzodiazepan rivotril som vysadila lebo to ma len uspavalo,v podstate je to len upokojujuci liek.....a este beriem jednu tabletku guajacuranu,ten je volne dostupny a moze sa dlhodobo uzivat....no a pijem moc magnezia a zacala som jest aspon jednu sladkost denne....fuj ja sladkosti nelubim ale stimuluju tvorbu serotoninu....

ooo/táňa

idem ja ale preč od PC, nechcem tu vysedávať... nemôžem sa dovolať tej psychiatričke, hádam si nevzala ešte týždeń voľna...

samko r.

Katka, na takéto stavy je neurol, ale aby si rozumela, ten učinkuje doslova na čas od tabletky po tabletku.Potom je lepší Rudotel účinná látka v ňom medazepamum, ten je trvácnejší, ale rozlúč sa s alkoholom.

monika9

mne sa zda ze to len k psychologovi mozes ist bez doporucenia,zavolaj nejakemu a opytaj sa za to nic nedas a mozno ta prijme...aj tak sa tam treba objednat a niekedy je to na dlho...

monika9

ja teraz nezijem na slovensku ale pokial viem takpotrebujes doporucenie od obvodaka.......Tani a ty si na Pn-ke od obvodaka alebo od psychiatricky??

samko r.

Katka, k zubárovi, gynekológovi a psychiatrovi a tuším k urológovi možeš ísť aj bez odporúčania obvodného...