Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja beriem betablokator,to druhe Ad benzodiazepan rivotril som vysadila lebo to ma len uspavalo,v podstate je to len upokojujuci liek.....a este beriem jednu tabletku guajacuranu,ten je volne dostupny a moze sa dlhodobo uzivat....no a pijem moc magnezia a zacala som jest aspon jednu sladkost denne....fuj ja sladkosti nelubim ale stimuluju tvorbu serotoninu....
Dakujem Vam. Chcela by som sa Vas spytat, co uzivate vy a ako Vam to lieci vas stav. Vdaka
idem ja ale preč od PC, nechcem tu vysedávať... nemôžem sa dovolať tej psychiatričke, hádam si nevzala ešte týždeń voľna...
Monika péenku dáva u nás obvoďák na doporučenie psychiatra
Katka, na takéto stavy je neurol, ale aby si rozumela, ten učinkuje doslova na čas od tabletky po tabletku.Potom je lepší Rudotel účinná látka v ňom medazepamum, ten je trvácnejší, ale rozlúč sa s alkoholom.
mne sa zda ze to len k psychologovi mozes ist bez doporucenia,zavolaj nejakemu a opytaj sa za to nic nedas a mozno ta prijme...aj tak sa tam treba objednat a niekedy je to na dlho...
tak som tu... Samko mám panickú a úzkostnú poruchu a agorafóbiu
Dakujem Vam. Chcela by som sa Vas spytat, co uzivate vy a ako Vam to lieci vas stav. Vdaka
ja teraz nezijem na slovensku ale pokial viem takpotrebujes doporucenie od obvodaka.......Tani a ty si na Pn-ke od obvodaka alebo od psychiatricky??
Katka, k zubárovi, gynekológovi a psychiatrovi a tuším k urológovi možeš ísť aj bez odporúčania obvodného...