Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

gapetini

Adulik neni začo, ale nedá mi napísať, že si experimentovaním škodíš, podľa tvojích príspevkov viem, že máš chronické ťažkosti, čiže po prvom návrate choroby nasleduje liečenie AD 2 roky a po ďalšom návrate 6 rokov až doživotne. Takže AD sa nezbavuj, keď budeš na tom dobre drž sa na minimálnej dávke, resp. doplňaj iným spôsobom liečby...

adulik

TANA, no mala , aj mam niekedy taky stav, ze nevladzem nic...slabucka som jak muska...no teraz mam volnu hodinu, tak som vas tu prisla pozriet...

monika9

guajacuran je bez predpisu a je na uvolnenie svaloveho napatia,dokonca aj deti ho mozu uzivat........ja som nebadala ani nabadam ziadne vedlajsie ucinky

hhhhha

guaracujan ten nieje na predpis ....nieje to take antidepresivum ani take drasticke ani navykove teda zeby som z toho mala zaspavat alebo mat jeden z neziaducich priznakov ako napr sposobuje neurola lebo diazepan a pod....preto soms a pytala na to magnezium ja len potrebujem uvolnit napatie nervove aj svalove v situaciach ked si neviem rady ....pytala som sa mamy a vravela hze to uzivaju len stary ludia ked maju vysoky tlak alebo nizky uz neviem ako to bolo ,,,,,,

Ivka 1

Monika určite máš pravdu,možno sme to zachytili ešte v úplných začiatkoch. Teda čo sa týka mňa. Mám však skúsenosť s jednou pani.O pomoc ma požiadali jej príbuzní. Nejedla,trpela nespavosťou,z
toho bola cez deň veľmi slabá,unavená,
plačlivá,podráždená.Náš dvohodinový dialóg,vlastne jej monológ bol len o tom ako sa strašne cíti zle a najlepšie by jej bolo na cintoríne. Bola som nešťastná a chcela som jej strašne pomôcť. Veď mala len 56 rokov.Poradila som jej,aby to vyskúšala,že možno jej to
pomôže. Po mesiaci užívania sa cítila už
lepšie. V noci spala a dokázala cez deň
aj čosi porobiť v záhradke a aj sa trošku najesť. Trvalo to asi tri mesiace
a pani by ste nespoznali. Tešila som sa
spolu s ňou.Momentálne sa cíti v pohode.
Samozrejme tu nechcem robiť žiadnu reklamu,píšem tu len o tom,čo by mohlo
pomôcť aj vám. Tieto doplnky výživy sa môžu užívať aj s liekmi od lekára,lebo
zabezpečia lepšiu absorciu syntetických liečív a eliminujú ich škodlivé postranné účinky.

monika9

lexarin je upokojujuci a tlmivy liek na baze diazepanu......mal by zabrat do 20-tich minut len aby si po nompotom nezaspala......skus ist do lekarne a kup si guajacuran ja som citala ze pomaha pred verejnymi vystupeniami ale neviem lebo ja tym netrpim.....a pre hhaaa lieky predpisuje doktor,my ti tazko mozme nieco navrhnut,myslim ze kazdemu pomohlo nieco ine.....mozes vyskusat vsetko co sa tu popisalo.....

katka30

hhhhha
asi take nieco mam ja. Ale moja mama mi velmi psychicky pomohla a povedala, ze ked bola v mojom veku tak to tiez prekonala. Do obchodov uz chodim, ak sa dobre citim a tiez si vybavujem sama veci, neviem preco ale zacala som byt pri takychto situaciach silna. Horsie je ze som ok ked mam vela na praci, ale akonahle si sadnem alebo zacnem pozerat telku, hned to zacne. Ja mam skor paniku ist do prace, uplne saliem ked si spomeniem ze mam sediet v kancli v budove a nemozem odist, lebo ma caka za dve hodiny prezentacia. Normalne zacinam z toho saliet, musim sa zamknut a najradsej by som vyskocila z okna.

hhhhha

no tak to dufam nezazijem ....ja som mala depresie v obdobi puberty a uzkost hmm to je taky siroky pojem ..ja mam semtam stavy ze si uz so sebou neviem rady ..napr ist sama do obchodu ...ist v autobuse plnom ludi ,stat niekde v dave ...niekedy len vyjst z domu mam problem , ja to akoby taka panika ked sa mi rozbusi srdce a tiez by som zo seba nevidala hlasok lebo by som asi dost nesuvisle a koktavo hovorila , a samozrejme mam problem v spolocnosti ak sa nachadzam medzi ludmi ktorych az tak dobre nepoznam ...vtedy to je taky pocit ze by som sa najradsej prepadla alebo tam vobec nebola ,a tie divne myslienky v hlave ....ja len potrebujem poradit nieco cvo ma da do poriadku

katka30

Chcem sa spytat, ci mi vie niekto poradit. Mam pred velkou konferenciou a stredobodom pozornosti budem ja. Neviem ci to zvladnem, uz teraz sa trasiem a som spotena. Urcite v panike uteciem z miestnosti kde bude 50 ludi a uz sa tam nebudem moct vratit. Moze mi pomoc ak si predtym dam Lexaurin, zabera hned????