Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
guajacuran vsetci nesponimaju lebo brala som ho len ja.....ja som to len navrhla ako moznu alternativu.......novopassit je nieco podobne ale ten sa nesmie brat dlhodobo a urcite nie s AD
neodmietam ale je to zybtocne lebo nepomohl vsak som pravidelne chodila za nim......ja som myslela ze som len moc ticha introvert to som no bolo mi divne ze iba v pritomnosti lusi ktorych az tak nepoznam dajme tomu vo vacsej spolocnosti ludi ..myslim ze kebyze som ticha povaha tak som aj normalne taka ale ja som normalne uplne iny clovek ...aq tie navayl strachu co som mala az terza som zacal uvazovta ci to nije epsychickeho charakteru ...trapila som sa preco som taka tak som mozno nasla odpoved
no ja to nejak dlho nemam, som to spozorovala tak zaciatkom tohto leta, normálne chcem ist niekde nic sa nedeje a zrazu mi pride zle sak si aj vravim co som uz... sak nic sa nedeje ale stale mi tak byva nie vzdy ale obcas hej.. tak preto sa pytam co mam na to brat asi si aj ja kupim nejake mineraly najma to magnezium a skusim aj ten Guajacuran co tu vsetci spominaju hadam mi to pomoze zmiernit to..
volakto spominal ze ten rudotel je na predpis len..........novopassit by vam este mohol pomoct,to je sirup a tiez je volne predajnyked uz odmietate toho doktora.....
andy......co pomaha ??no ved praveze nic neberiem ale mala by som lebo to uz dalej takto nezvladam bat sa kazdej veci ....ja som uz u psychaitra bola aj u psychologa brala som silne lieky ..fevarin ale ze by nejak extra mi potom bolo dobre v tej dobe som to nejako nevnimala tym ze osm tam bola z donuteni a....je to uz par rokov dozadu no tieto moje tsavy sa zhorsili ..skusim pit magnezium aked nic tak si urcite pojdem kupit guaracujan
no najlepsie by boli nejake lieky bez predpisu ktore mozem brat hned, lebo kym by som sa dostala ku tomu doktorovi to by zasa trvalo.. ma niekto skusenosti s liekom rudotel?
a tebe niekto kontroluje kartu alebo co??neviem co sa toho psychiatra tak bojite ale iny doktor vam bohuzial nepomoze......
hhhhha: tiez mam to co ty.. niekdy mam problem vist z domu, hned sa mi rozbusi srdce, alebo ked mam ist niekde mimo mesta zacne ma napinat na vracanie ty co na to beries aby ti nebolo tak zle? nie je nutny psychiater? pretoze nerada by som k nemu isla sa vravi ked to mas uz raz v karte stale sa to bude so mnou viest je to take neprijemne..
A to ti lieky bránia založiť rodinu?? Povedal by som že choroba...Predpokladám že hovoríš o bábetku. Ja pochopiteľne s tým nemám skúsenosti, ale je dosť žien čo sa trápilo s týmto pluhavstvom a mali aj niekoľko detí. Treba si uvedomiť že gény sú dedičné a je značná šanca že aj potomstvo môže mať nábeh na takéto choroby, duplom ak sa neliečiš. U teba nastupuje aj možnosť popôrodnej depresie atď. Čo stým??? Porozprávať sa z partnerom a keď sa rozhodnete do toho ísť tak z poriadnym odborníkom, ktorý vie na 9 mesiacov možno i dlhšie stanoviť náhradnú liečbu. K tomu trochu šťastia a podarí sa. Ale naozaj neodporúčam skúšať bez odborníka.
GAPETINI, no tak nejako to so mnou je...ale , ked ja sa tych liekov raz chcem zbavit, ...mozno raz niekedy zalozit rodinku, aj ked to je vzdialenejsia buducnost...tak co s tym...