Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tani nestresuj moze sa to brat aj s AD vsak som sa spytala na to psychiatricky a ona sama mi to predpisala.....
ahoj tani,pocula som o tom caji ze ukludnuje ale tak nic teda ja budem pit dalej moju medunku a lipovy caj......v piatok idem k novemu doktorovi tak som zvedava co mi naordinuje in ale od kedy neberiem rivotril sa citim lepsie ako hlava ma uz konecne neboli.....
a vy mate ake pocity ked sa zle citite?
no lenze som bola aj na krvi kde mi robili vysetrenie mineralov a mala som vsetkeho dost akurat trochu znizene magnezium ale nie moc..no tetaniu mala aj moja mamina a ta sa z toho dostala brala ten rudotel a jej to predpisal normálne neurolog len ta moja mi to nechce predpisat
Dakujem Monika, zacnem s ranom, zajtra idem podpisovat s viacerymi ludmi zmluvu, tak so to dam ako si mi povedala 30 min predtym. Uz sa nato tesim. Normalne som prisla domov s usmevom, neviem po akej dobe, uz len ten pocit, ze nieco mi pomoze a nezlozim sa pred tolkymi manazermi.
ja mám dnes tak príííšerný deň zas, že ma ide rozhodiť. Kúpila som si tiež ten guaracuran a teraz špekulujem, či si mám dať ten alebo neurol... lebo podľa mňa sa to nesmie miešať a keď si dám to prírodné a nezaberie, tak už si nemôžem dať neurol... jemine, ja už som z toho fakt na hlavu...
MONIKA ľubovníkový čaj sa rozhodne nesmie piť so Zoloftom, to ti iste povedia aj v lekárni, keď sa budeš pýtať
daj si ten guajacuran aj dve tabletky ako nemyslim naraz ale jednu asi 30min.pred vystupenim a jednu ked rano vstanes.......nemala by si pit kavu.......,co som este chcela,jaj a tetaniu iste nema kazdy este to tak ta tvoja doktorka je na hlavu asi......nedostatok mineralov moze viest k osteroporoze co je uz dost zavazna choroba.....
je pravda najlepsie je na dovolenke ked som bola cez leto s priatelom pri mori nic mi nebolo, cítila som sa skvele prisla som domov oddychnuta a teraz ma to zasa chyta a to este ani do skoly nechodim..ale viete co nemyslime na to co nam je, myslime vzdy na nieco pekne..na bliziacu sa dovolenku a oddych :)
Ja som prave prisla z mesta a kupila som si ten Guajacuran, hned si ho dam a zacnem liecbu. Taktiez som si kupila dovolenku do Tatier na tri dni, takze zacinam tyzden vyzdravovania. ja viem to je malo, ale uz konecne niekde musim zacat. Jedine co ma teraz stve, si si budem musiet nabalit Lexaurin keby som nahodou skolabovala hned na recepcii toho hotela.