Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
no ale vsetci doktori vravia ze to choroba nie je len ze nervy si robia co chcu ze to robi podvedomie..dneska mi to neurologicka vravela, ze to ma skoro kazdý je to vlastne neuroza.. ked clovek zaziva stres..a ja som taky typ cloveka co vsetko berie moc vazne a musim mat vsetko tip top a najlepsie z toho to mam
ja o tetanii az tak vela neviem ale podla mna je to choroba,viem ze je viac druhov tetanie....
tetania je sposobena nedostatkom mineralov....je to nieco podobne ako uzkost pretoze tiez zatazuje nervovu sustavu......no ja neviem ale na tu tetaniu by som sa iste zacala liecit,tie stavy sa ti mozu zhorsit vsak sa opytaj na fore tetania....Mariaa haloo ty mas tetaniu???
no tetania nie je choroba je to vlastne neuroza ja to mam od vtedy ako som zacala chodit na vysku a az pred nedavnom mi to zistili na vysetreni EMG, je to stav ked ti trpnu ruky, rychlo busi srdce, clovek ma zavraty, nechutenstvo..ale nie je to choroba uziva sa na to ten rudotel a lieky jemu podobne teda na skludnenie nervov
no sak ja som sa pytala neurologicky preco mi nepredpise nanu nejake lieky ze ona to nelieci ze to nie je vobec choroba na to ona nema cas len si mam kupit v lekarni mineraly najma aby tam bolo magnezium, vapnik, horcik a zinok.. a ked budem chciet lieky mam ist na tie vysetrenia.. tak toto su nasi doktori
co je ta tetania?????
tak tie stavy mozes mat aj z tetanie,ma podobne priznaky ako uzkost ci fobie....tetania ti isto sama nezmizne ale bez liecenia sa moze akurat tak pohorsit....a o akych mesiacoch to hovoris,ved zavolam k psychiatrovi a objednam sa a hotovo.....
no ja som bola aj na vysetrenie u neurologicky na tetaniu ciastocne aj z toho mam tie stavy a nie len tie a na to my predpisala tie mineraly ze ked sa budem citit horsie mam ist na psychiatricke a psycholog. vysetrenie lenze to je zas na tak niekolko mesiacov chodenia po doktoroch a ja veru na to nemam cas asi to budem musiet nejak sama prekonat a stale si vraviet ze ako to prislo tak to aj odide a nevsimat si to..ak sa to bude vobec dat
mozno este v tom case ked si navstevovala psychiatra ani sama si mu nevedela popisat svoje pocity....prisla si na to az teraz ako pises a mozno si nemala spravneho doktora,aj ja menim doktorku lebo mi nevyhovuje jej liecba,neviem ci ste poculi o hypnoze ale aj tym sa da tato choroba liecit...
mne sa dost ten guaracujan pozdava som si nieco o nom citala na nete a nieje ani drahy ja to asi skusim