Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
no ja to az take vazne nemam obcas ma chytia tie stavy ale to si robim sama lebo na to myslim co bude a kam idem nie ze by to prislo samo od seba to nemam.. vacsinou len vo vypatych situaciach..ja neviem co mi je minule mi to uz prislo tak luto ze mi je tak hrozne ze som sa pred priatelom rozplakala ze mi je tak zle a nechcem aby mi bolo zle sak mi kedysi nic nebyvalo zivot som brala ako prisiel uzivala si vsetko ale teraz to co som robila robit nemozem lebo sa bojim ze mi bude zle
AK MOZEM BYT TAKA OPOVAZLIVA, MOZEM SA SPYTAT ODKIAL KAZDY Z VAS JE?????? JA SOM Z PIESTAN, CO TAKTO SI ZACAT ROBIT SEDENIA. IBA NAVRH.
A vam vselijake vitaminy a pod. pri tejto chorobe ozaj pomahaju? Lebo ja to mozem jest aj s krabicou a nist.
andy....jednoducho som utiekla z tejto krajiny, mala som miesto za ktore by druhi vrazdili, ale akonahle som sa dostala do nejake priestranstava alebo do obchodu, isla som k zemi. odisla som robit von tu najpodradnejsiu robotu aku si nikto nevie predstavit. V sklade som stala z metlou a zamyslala som sa nad sebou co sa to stalo. Skovavala som sa, klamala samu seba aj druhych, ze nemozem ist von lebo mam iny program, hovby som mala, ani z domu som nevysla. Neviem ako, ale zacala som naberat v tej diere sebavedomie a stala som sa nakoniec supervizorom. Vsetko ma preslo, no teraz ked moj priatel povie, ze ideme nakupovat, najskor sa zamyslim ako sa citim a zhodnotim ci to tam zvladnem. velakrat sa stalo, ze som nechala plny kosik nakupu nikede v ulicke a utekala som domov. Ale co, na dalsi raz som isla znova a znova. Je mi lepsie co sa tyka Agorafobie to je pravda, ale vdacim tomu pevnej voli, ale so s PP a SF, tak musim tiez vyriesit.
no ja to az take vazne nemam obcas ma chytia tie stavy ale to si robim sama lebo na to myslim co bude a kam idem nie ze by to prislo samo od seba to nemam.. vacsinou len vo vypatych situaciach..ja neviem co mi je minule mi to uz prislo tak luto ze mi je tak hrozne ze som sa pred priatelom rozplakala ze mi je tak zle a nechcem aby mi bolo zle sak mi kedysi nic nebyvalo zivot som brala ako prisiel uzivala si vsetko ale teraz to co som robila robit nemozem lebo sa bojim ze mi bude zle
...ja sa s tym nejako neviem ani za tie roky zmierit ze som toto musela schytat, leze mi to na nervy a dost obmedzuje v beznom zivote :-( nech ta hnusna choroba skonciiiii.
Andy, na paniky beriem podla potreby lexaurin (tj len ked ma to chyti) a popri tom cipralex a wellbutrin (ten som ale vysadila lebo mi nejak nerobi dobre resp. prestal zaberat). Chystam sa k Dr. lenze dovolenkuje a dovolenkuje... Ja uz som bola vcelku ok ale mali sme nejake rodin.problemy a kopec stresov tak sa mi pohorsilo a teraz v takomto stave je niekedy fakt tazke vsetko zvladat ako za starych casu...
katka a co si mala strach z velkych priestorov??skus ten guajacuran a potom mi daj vediet.......na mna tie stavy pridu prave ked som v klude,ked sa rozculim som v ok....
katka30:a co ti pomohlo ze si sa z toho ciastocne dostala?uz sa asi kazdeho moc vypytujem ale zaujima ma to lebo chcem vlastne zistit co mi je a co mam robit
Katka, to je prave na tejto chorobe najhorsie, predtym sme vsetko zvladali uplne v pohode a teraz nam aj banality robia problem. Ja som tiez v pohode stihala narocnu pracu, vysoku, kurzy, chodila som cvicit atd, ale teraz ked sa mi to zhorsilo neviem ako to pojde dalej... Ale budem bojovat :-)