Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lea

Daduš a berieš aj nejaké lieky alebo sa snažím cez to prejsť sama?tie tlaky v hlave mávam aj ja a to vtedy sa bojím že dostanem nejakú mozgovú prážku alebo čo....a tiež sa mi zahmlieva pred očami.ja už nechcme mať takéto stavy, viem že je to tým že sa veľmi ale naozaj veľmi zaóberám len sama sebou a vravím si že keď s tým prestanem tak to prejde ale kamoška mi radí brať lieky (ona sama trpí na ťažkú depresiu)

dada

ahojki milos.nemas zaco dakovat ved je to len pravda co som napisala.mne je skoro kazdy den pod psa.mavam taky tlak v hlave ze mi ju ide roztrhat a oci ani nehovorim.mavam taky zlom v ociach ze poriadne ani nevidim.som nahnevana sama na seba,a najradsej by som so vsetkym prastila.ale si pomyslim ved raz bude aj mne dobre,musim to zvladnut,musim bojovat.je to sice tazke ale nieco preto musim spravit stoj co stoj.lea aj ja mavam tu myslienku ze co ked sa zblaznim.mna to drzi uz 2 roky.potom ten tlak,oci,napatie,uzkost,ale nesmiem pripustit aby ma to dostalo.tiez si uvedomujem ze si to vlastne privolavam sama.len co roztvorim oci uz rozmyslam ako mi bude a som tam kde nechcem byt.tak zacnem makat s vypatim vsetkych sil.dufam ze raz to vsetko skonci a bude mi fajn ako kedysi.tak babi hlavu hore a pracovat na sebe.nic ine nam nezostava a hlavne verit ze sa vsetko na dobre obrati.drzim vam vsetkym palce.dada

adulik

Ahokte, LEA, nie som Milos, ale co s tykatoho,co si popisala,tak to poznam, ja som mala najprv pocit, ze mam infart, potomnador v hlavke, urcite aj na zaludku...no, co ti poviem, strasne...ja len , ze to poznam, ale to bolo zhruba pred 5 rokmi, tak som brala, beriem, aj AD...ale bola som vtedy vdacna, lebo mi "zachranili" zivot...pokus sa mozno nakontaktovat , najst si nejakeho terapeuta...no Miloss ti poradi lepsie, ...tak zatial ssa majte..pappa

lea

u mňa to všetko začalo prehnaným strachom o seba a o svoje zdravie, najskôr som sa bála že budem mať rakovinu, postupne som sa tým prestala zaoberať a prešlo to ...teraz sa bojím že mám v hlave veľa myšlienok z ktorých sa zbláznim,ale myslím si že keby som sa prestala zaoberať aj tým že sa zbláznim tak by som sa nezbláznila...a prešlo by to ale treba na to čas...

Miloš teba by som sa ešte chcela spýtať keď si mal tie hrozné stavy nikdy si nebral žiadne AD ani nejaké lieky len na upokojenie??

roni

Ahoj Milos, tvoja terapia a rady dievčatám sú dobré. Treba sa ozaj snažiť odpútať od seba pozornosť akýmkoľvek spôsobom. Inak ja som sa v minulosti naučila používať tzv.stop techniku. Skúste to dievčatá. Ale treba to dlhšie trénovať. Ak šli na mňa nepríjemné myšlienky a úzkosť stúpala, povedala som si "stop", aby som to prerušila. Odpútať pozornosť od seba od svojho toku myšlienok, to je najdôležitejšie. Zbaviť sa sebapozorovania, zbaviť sa toho ťaživého supervýznamu. Treba trocha nadhľadenosti a ľahostajnosti voči svojej úzkosti a jej príznakom. Veď nie nadarmo sa hovorí, že strach má veľké oči. Byť ľahostajný aj voči strachu, voči panike. Povedzte si," nech sú", ale mňa sa to už netýka, mňa zaujímajú úplne iné veci atď......držím palce.

adulik

Ahojte, SISI, ja som tiez mala v pohode detstvo,skolu,mam vsetko,co treba,zamestnanie, bytik, no vsetko....a presa to pislo.tak to vidis...drzim palce, aby si to zvadla bez tabletociek...ja som to podchiila asi priliss neskoro,bola som uz na dne, ked somo zacala riesit..no, co uz...

dada

ahoj milos.to co si pisal lee je velka pravda.treba nieco robit aby clovek nerozmyslal tolko sam nd sebou.poznam to.ale musela som sa aj zasmiat,ked si napisal ze ked budu do okola vypisovat to iste tak sa zblaznis ty.si super drzim palce nech sa ti dari.beriem si z teba priklad.maj sa krasne,s pozdravom dada

katka30

Skusal uz niekto Linden metodu, pobravsujte po nete. Asi to skusim, i ked sa mi to zda podvod. Pocujem same chvali na tuto metodu, myslite, ze existuju zazraky??? Ja ano.

lea

Miloš dík ešte raz...a nehnevaj sa...
:o)

Sisi som vydatá mám super mangela deti nemáme ešte aj keď by sme veľmi chceli mám 27 rokov a úplne s tebou súhlasím že nemám čo riešiť tak sa zaoberám sama sebou...a ešte mám takú aj na houby robotu 12 hod. sedím za pc 2 dni v kuse a mám za 1 deň asi 1 klienta niekedy nikoho a potom tu len sedím a rozmýšľam..a ešte som zistila že mi nerobí dobre keď čitam o roznych psych. problémoch a vidíš aj tak to robím, doma som väčšinou sama v 1 izbáku mangel väčšinou v práci tak mi potom "zašibáva" už som skúsila aj medzi ľudí pomáha to jasné, ale nie vždy aspoň mne nie, a aj ja sa nútim do všeliakých robôt ale aj popri tom myslím , ja som vážne asi už prípad pre psychiatra a aj ten by to keby som mu toto všetko vyrozprávala radšej zbalil a odišiel :o)
a ty sisi si vydatá máš deti?