Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

noonaa

Ahojte, ja neviem,co sa deje,uz dlhsie sa pozorujem...teda,nedokazem posudit,ci som sa obratila na spravnu temu,preto prosim,ci by ste mi neporadili...striedaju s au mna obdobi auplnej psychickej pohody s obdobiami,kedy by som sa za vsetko rozplakala,citim sa neisto, vsetko mi vadi,kazda drobnost ma orzladi,rozosmutni,a co je najhorsie, mam velmi dobreho priatela,ale ked mam toho obdobie,strasne potrebuejm,aby bol pri mne,aby mi stale opakoval nieco,comu chcme evrit,ze ma ma rad,pritom j,ato viem,ale v mojej hlave sa v tomto "ciernom" obdobi nejak nedokazem uverit vecia,m o ktorych,viem,ze tak su,napr,ze ma ma rad,ze osm jeho jedina,ze je to super medi nami...proste,akoby som v tomto obdobi zvadla, nad vsetkym sa trapim,neviem to nai opisat, som uplne ina...rozdielne vnimam rovnake situacie,ked som ok a ked mam toto obdobie,vacsinou sa kvoli mne vyvrbi aj nejaky konflikt,co ma mrzi,ale neviem si sama rady....ako to ovladat,co to je,preco to takto je...co vlastne chcem od neho,od ludi,..chpate ma niekto aspon trosku? :( ach,je mi divne

lea

Miloš prosím ťa ešte o jednu radu, neviem si rady mám v hlave strašne veľa myšlienok a stále rozmýšľam nad všeličím ale hlavná jedna myšlienka prevažuje že ak budem toľko rozmýšľať tak sa z toho zbláznim a nakoniec ani nebudem vnímať a ani nikoho okolo seba poznať z tohto mám taký strach že mi je až na odpadnutie...prosím porad čo v tomto prípade...ďakujem

lea

Miloš,presne nad tým som uvažovala že si nájdem dobrého terapeuta a skúsim sa z toho "vylízať" za jeho pomoci, určite by mi na určité veci ponúkol svoj pohľad a potom by som to aj ja prehodnocovala...vieš ja som taký človek že sa potrebujem rozprávať a počuť viac názorov a lieky to teda veľmi nemusím...iba už v najhoršom prípade...neviem či by bolo vhodné užívať u mňa ten seroxat, skúšala som mesiac ale nejakú veľkú zmenu som necítila, nevravím bolo mi trocha lepšie ale fakt len trocha...ty si bral aj nejaké lieky alebo si hodil len na terapie?
Ja sa to zatiaľ snažím zvládať, ale niekedy je to dosť ťažké vieš ja mám toľko mšlienok v hlave že už niekedy ani neviem čo je za deň, alebo keď sa ma niekto niečo spýta dlhšie trvá kým reagujem,....ach jaj kde sú tie časz keď som sa tešila úplne z blbostí z maličkostí aj teraz by som chcela bzť taká....

katkaxxx

ludia drahi, ja idem na vylet na cely vikend, tak sa tu majte pekne, ja asi nebudem mat pristup na net :( zelam vam krasny vikend a poriadne si oddychnite! :)

monika9

kurnik chytila ma zase ta uzkost,fuj ten neprijemny pocit ale uz je to prec,radsej som hned zacala varit.........este by som to bez liekov nevydrzala.......

lea

Ahoj Miloš..píšeš zaujímavé a pravdivé veci...skoro so všetkým s tebou súhlasím, človek nemôže dávať vinu kadekomu že je v takom stave akom je...ja som to tiež dávala kadekomu za vinu a pochopila som že možno mi aj niekto dopomohol k takýmto stavom ale s tým človekom nespravím nič...podstatné je aby som spravila niečo ja sama ....a čím skôr tým lepšie lebo život je veľmi krátky a prežiť ho v trápení a v strachu a stále jajkať a ochkať a vravieť toto ma bolí hento ma bolí...a vravieť ako mi je zle, tak to je strata času...treba to obrátiť cítim sa zle? tak len preto lebo som to sama dovolila...NIE nebude mi zle pretože to nechcem ...chcem žiť ...vychutnávať si život...
len smutné u mňa je že povedať si to viem ale je to ťažšie uskutočniť, Miloš viem že nie si žiadny odborník, ale chcem sa ťa spýtať myslíš že by som sa mala vrátiť k užívaniu seroxatu , alebo by som tú moju úzkostno -depresívnu poruchu mohla vyliečiť aj pozitívnym myslením a pozitívnym prístupom?

monika9

my sme si s muzom kupili infrasaunu ale este ju nemam odskusanu......klasicku saunu fakt nemusim.....ono to nie ani vhodne pre kazdeho.....

monika9

milos si zo ziaru a mas byt ci len zubara v Ba?? ja som v Ba byvala dva rocky....Ba nic pre mna,to skor Nitra......Ja do sauny nemozem,mam pocit ze sa tam zadusim....