Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

dada

ahoj leuska.ano beriem lieky uz vyse roka neurol,ale nic moc.tak sa snazim s tym vyrovnat aj sama.je to ozaj nafigu ked to na nas pride,ziadna vyhra,ale co uz.musime si pomysliet ako to prislo,musi to aj odist.pevne v to verim,musim v nieco verit,lebo inac by to nemalo vyznam.prajem ti len vsetko dobre a drz sa,hadam sa z toho zacarovaneho kruhu raz vymoceme.ahoj dada

ooo/táňa

MILOŠ to tu došlo k nedorozumeniu s tými očami... ja okuliare na čítanie mám, nejde o to, že dobre nevidím, ide o to, že mávam také poruchy zraku, tak som chcela vedieť, či to súvisí s úzkosťou, lebo to mávam iba v týchto stavoch, čiže u mňa to s úzkosťou súvisí, len ma zaujalo, že to má aj niekto iný...

sunnie

Kazdopadne spytaj sa na vedlajsie ucinky liekov co beries lekara alebo info najdes v letaciku. Nepocula som este ze by niekto mal z AD kozne problemy, skor je to napr.ospalost, nevolnost,zavraty, sex.poruchy, teplota... Ale mozno beries aj nejake ine lieky ktore sa mozu spolu ovplyvnovat.

sunnie

Ahojte, tak ja som uz doma z predlzeneho vikendu/dovolenky, dobre to padlo zmenit trosku vzduch aj ked je taka zima a prsi prsi...
Katka, ja mavam presne taketo stavy ked mam ist na sluzobky, meetingy, rokovania a pod. takze ta viem uplne pochopit. Pride to proste same od seba resp. uz len pomyslenie na to co ta caka ti vyvola paniku aj ked logicky nemas mat z coho strach. Ja si zvyknem dat lexaurin ked viem ze mam nieco take na programe a trosku mi to pomoze. Tie prve chvile pred/na zaciatku su dost zle, ale zatial som nemusela odtial odist aj ked som myslela ze to tam nezvladnem, lebo sa mi vzdy podarilo nejak ukludnit a ku koncu je uz dobre. Ale je to neprijemne.

ooo/táňa

hm, len ja to s tými očami myslím celkom inak ako to, že potrebujem okuliare... ale no nič, nechcem to tu rozvíjať, aby som nebola zase negatívna... Miloš čau :)