Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

zuzana12345

dadi nepodceňuj zrak,existujú aj šošovky ktoré si nik nevšimne.Ja dnes ležím celý deň.Bolí ma hrdlo a celé telo ako pred chrípkou dúfam že to do zajtra prejde.Ja okuliare nenosím,ale tiež vždy nevidím rovnako dobre.S chrbticou sa liečím už dosť dlho,ale obstreky tiež nepomôžu natrvalo.S očami mám problém vždy vtedy,keď ma bolí hlava z krčnej chrbtice.Na kríže pomôže infúzia v horšom prípade operácia,ale s krkom to nieje také jednoduché.Mne je po masáži tak nejak divne,vždy sa celá krútim.

dada

ahojki tani.no tie moje oci sa prejavuju asi tak,ani neviem ako by som ti to opisala.mam ich take ze nie ze sa mi skrizia ale velmi zle vidim,aj ked sa na nieco pozriem tak sa mi to pohybuje.nerozoznam poriadne trebars kto ide vidim rozmazane.mozno to je aj tym,ze mam nosit okuliare do dialky a ja ich nosim len obcas doma pri telke,lebo von sa ich hambim nosit.ale povacsine mi to vznikne vtedy,ked dostanem taky tlak do hlavy,a potom mi to prejde do oci.asi takto to u mna prebieha.ak sa chces este nieco spytat ohladom psychiky kludne.sme tu povacsine na jednej lodi.ak budem vediet rada ti odpoviem.ahoj dada

dada

ahoj milos.ja by som opat sla aj k tomu mojmu neurologovi,ale mi tu mame takych neurologon,ze oni maju rontgenove oci po sediacky ta vysetruje,a ked ta posle na RTG tak vysledky ti cita sestricka medzi dverami.zisli by sa mi aj obstreky,ale to im musis hovorit co potrebujes,ako keby som ja studovala medicinu.a tie masaze,to mozem absolvovat aj sukromne,hoci lekar ti ich moze odporucit,a mas ich zdarma.vie co to je mat prblemy s chrbticou.mam ich uz dlhe roky.aj tak diki za radu dada

ooo/táňa

DADA to si prvý človek, od ktorého počujem, že má tiež niečo s očami... ja mávam také, že sa mi akoby skrížia oči a nemôžem dobre pozerať a mám pocit, že odpadnem... u teba sa to ako prejavuje s tými očami prosím ťa?

dada

ahoj milos.ano mam problemy a velke nielen s krcnou chrbticou.moj neurolog mi povedal uz tak davno ze s takou chrbticou aku mam ja chodia k nemu 65 rocne zeny a to som mala 35 rokov.py tal sa ma ci pracujem v bani,taku mam poondenu chrbticu.takze chrbtica+psychika jedno na druhe navazuje.mavam take zavrate,ze nemusim ist ani na kolotoc.mam ho doma a k tomu zadarmo.aspom usanujem peniaze.no nie?ja viem ze masaze by mi pomohli a to moc,lebo par som ich absolvovala.ale bohuzial mam taku robotu,kde mam stale hlavu zohnutu.ale aj tak dakujem za radu si zlaty.dada

katka30

Nerozhodla som sa, ze mi tam bude zle, ale vzdy ked mam meeting alebo poradu, tak prezivam hotove peklo. Predtym musim ist aspon trikrat na zachod za ukludnit a ked sa zavru dvere na zasadacke hned sa zacnem potit, musim sediet pri dverach inak umrem a hned mam taky stav, ze ani neviem ako sa volam, uplne som mimo, snazim sa to vzdy rozdychat, nakoneic si myslim, boze mne to preso ale za napr. dalsich 10 minut zase a zase. Mam potom problem sa vobec sustredit o com sa hovori. No a ked nahodou mame nejaky trening, boze vtedy nemozem fungovat uz tyzden predtym. Stale nato myslim a az som cela spotena od nervozity.

zuzana12345

ahojko Katuška,Tanička,Monika...dlhšie som tu nebola,ale ako pozerám ani vy nie.Je mi fajn dokonca včera som bola na jarmoku kde je kvantum ľudí a prežila som to,len v piatok pred spaním som nemohla dýchať,trochu som dostala strach,ale žiaden lexaurin sa nekonal,doslova som to zhlboka predýchala a zaspala som ako bábätko.Už som prestala užívať aj spitomín a pijem len ten antilipidový čaj,Ikan a rybací olej.Dúfam že ste OK

katka30

..ako by ste vyriesili situaciu, ked ste v miestnosti asi s 10 ludmi a stretnutie ma trvat asi 2 hodiny, Zrazu Vam ostane zle a chcete utiect, ale nemozete, pretoze je to vlemi neslusne. Da sa tomu ubranit? Mam si dat pred tym stretnutim Lexaurin, pomoze mi to prekonat ten stav?

lea

lieky nechcem kvôli tomu že sa bojím že keď ich už raz začnem brať potom sa ich nezbavím, že či to potom budem bez nich zvládať

lea

Miloš a ako dlho už berieš ten seroxat aj ja ho mám predpísaný ale táááák veľmi ho nechcem brať..chcem z toho vyjsť sama...tebe ten liek pomohol a po akej dobe?