Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ty kokso ja sa momentalne chystam riesit moj problem s modrinami a zrazu sa dozviem ze s tym maju nieco spolocne AD? myslela som ze mam oslabene cievy alebo co...lenze ked som bola v PK a mala som tie modriny ani ich nenapadlo zeby to mohlo byt z AD, mysleli si kade chodim tam sa bucham...
ostatne dievcata mate aj vy viac modrin ako obvykle, odkedy beriete AD?
ja mam uzkostno depresivnu poruchu, cize na to...dlho som uzivala zoloft s prestavkami, vo februari som bola v PK na psychosom. oddeleni na 3 mesiace a tam ma nastavili na Ixel, evraj jedno z najslabsich AD, co ma najmenej vedl.ucinkov, a zabera mi, vysadili mi tam aj oblbovaky xanaxy a naucili ma to zvladat bez nich. Kedysi som si myslela ze som "beznadejny pripad", mala som take obdobie...teraz sa vsetko otocilo.
Ty beries ake AD?
ahojte ja som este mlada a dijagnostikovali mi uzkostlivu chorobu..mam nutkave stavy stale sa zaoberam jednom vecou na svojom tele a doktor mi aj potvrdil ze je to normalne ale ja stale rozmyslam co ked co ked a chcela by som sa spytat ho na este jednu otazku ohladom tej veci na mojom tele ale nemozem tam zase ist ked povedal ze je to v poriadku ze ?poradt ked mam tuto chorobu ci mam este k nemu zajst :( velmi ma tie myslienky obtazuju
Pri cipralexe je to normalne uvedene na letaku ako jeden z vedlajsich ucinkov, tiez som z toho nechapala.
Lencok, ten ixel beries len na PP ci aj na depresie? Zabera ti to?
tak to je potom ina sranda:-D, ale je to vobec mozne? zda sa mi to uletene ze z AD modriny
Lencok, ani ja som to nikdy predtym nemala, uvedomila som si to az neskor ze to moze byt z toho lebo ja som niekedy fakt ako dobita a ani neviem kde som sa mohla udriet :-O
inak u mna vedlajsie ucinky boli hlavne: busenie sredca, potenie, zmeny nalad...na zaciatku uzivania AD, dlhsie trvala strata libida, po case sa to stabilizovalo...odkedy beriem Ixel nemam ani ten problem, zato modriny poriadne, ani neviem odkial sa beru
sunnie sklon k tvorbe modrin? to ma podrz! ja mam problemy s modrinami co som nikdy nemala...moze to byt tymi AD?
Ja mam super zrak ale par krat sa mi stalo ze som videla rozmazane resp.take cierne bodky, ale stale som to pripisovala unave oci z PC, preto som pre istotu isla k ocnej. Potom som si lepsie precitala pribalovy letak k mojim AD a zistila som ze je tam viac tych vedlajsich ucinkov ktore som si najprv nespajala s liekmi - napr. rozmazane videnie, unava (ved to moze byt aj z prace a PC), zavraty, poruchy vnimania chuti (akoby strpnuty jazyk a sucho v ustach) a sklon k tvorbe modrin... Ma s tymto niekto tiez skusenost?