Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
dnes mám určite jeden z najhorších dní... mám pocit, že ak neodpadnem, tak zošaliem, ale niečo zlé sa určite musí stať... bojujem s tým ako sa dá, ale asi je to málo... ja myslím, že tie lieky musia určite von, ani jesť nemôžem jak mi je na vracanie
Ahojte, vsetci, KATKA blahoyelam k prvemu uspesnemu dnu v praci...nech je ich vele, vela,...TANI , niekedy to tak naozaj je, pri zvysovani, ale aj pri znizovani davok, som rada, ze na teba ta dr. tak pozitivne zaposibila...inac, ja som v praci, mam volnu hodku, tak som vas prisla pozdravit, pozriet...no nie je mi najlepsie, to asi tym, ze mam pred M, aj ked mi troska meska, nechapem preco, tak sa trapim, nech to uz mam, aby som tolko neurrolu nebrala...aj ked len male davky...tak sa mi tu zatial majte...pa
Volala som tej psychiatričke ráno, to je taká super zlatá baba, joj, no a povedala, že u niekoho môže nastať zhoršenie po zvýšení dávky, ale ak trvá dlhšie ako týždeň, tak to je zle už. No tak v piatok tam idem ak sa mi zázračne nepolepší, lebo to už bude týždeň za mnou... dovtedy tu budem umierať
KATKA áno, pracujem, ale teraz som na péenke od augusta, lebo sa nedáááá. VEVE negatívne myšlienky... no bojujem ako sa dá, ale horory sú to. Ani tak nie tie myšlienky ako tie fyzické prejavy úzkosti, ako točenie hlavy, derealizácia a slabosť a ešte nevoľnosť a nechutenstvo. Inak niekto sa tu pýtal včera, že čo je tá derealizácia, tak to je zmenené vnímanie, sa ti zdá akoby svet okolo teba bol film, na ktorom sa ty nezúčastňuješ. Že sa ti to len sníva a je ti čudné, že ľudia na teba hovoria napríklad, že ťa vidia... je to brutálne nepríjemná haluz
Ahoj Lenčok
Už som ti posielala fotky malej na tvoj mail len tvoju schránku si asi mala zaplnenú tak sa ti to neodoslalo.Tak ti to skúsim opäť.Prosím pošleš mi ešte raz tvoj mail?Nejako som ho stratila.
Nie je niekto z Vas z okolia Piestan, velmi rada by som sa s niekym stretla.
Milos a tebe co je? Ved ty posobis iba ako zabavas v tejto kategorii:-)))))))))))))))))))))))))
Ahojte vsetci, asi uz spinkate. Dnes som mala prvy den v praci odkedy so idisla z UK. Moja kabelka obsahovala: Diazepan, Leuxarin, Guara..., Bisomerck, Propranolol a velka tupa Ibalginu. Dalej som mala v penazenke pripravene peniaze, keby som nahodou chcela utiect z roboty, ze to nezvladam. Vydrzala som iba Gua....poctivo uzivam a naozaj (musim si zaklopat) sitim sa uvolnena a nemam to velke napatie v hrudi. 3krat denne, dnes som si kupila dalsie dve balenia a zacala som pit kazdy flasu vody Magnezia (teraz predavaju aj ochutenu MULTI a je tam zensen, guara..., mata a salvia. Je vyborna a hlavne ma ukludnuje. Tani, chcem sa spytat, ci ty aj niekde pracujes. Dalej by som sa asi chcela viacerych spytat, preco ked mate tieto stavy, preco AD nezaberaju, ved tie lieky su predsa nato. Ja som si myslela, ze ked pojdem k psychiatricke, tak mi da nejaky liek a kym ho beriem ze to ako carovnym prutikom vsetko prejde. Preco nie? Naco teda davaju take lieky co nezaberaju, ja to tomu vobec nerozumiem. Este sa vratim k tej mojej robote. Nedala som si ziadny oblbovak, ale na porade, kde moje meno svietilo na na celej obrazovke ako novy clen teamu, tak tam som sa skoro zrutila, predtym ma poriadne 3krat prehnalo, potom ked som isla znova na wc, tak som sa rozrevala, ze ci mi naozaj nesibe, zde co tu robim a este som dostala aj taku funkciu, nakoniec ked som sa dostala do miestnosti, kde bolo 50 ludi, ja som sa strasne bala, ze skolabujem pred svojimi podriadenymi a oni sa zacnu smiat. Miestami som citila, ze padam pod stol a ze vsetko okolo mna je neskutocne, ale vydrzala som. Mimochodom mnohi sa ma pytaju, ze ako to zvladnem.ked som neni po psychickej stranke fit, ale pravdupovediac, takych je tam dost. Buduca kolegyna mi prezradila, ze tri noci nespala co sa tak bala na dnesny den. Takze to co my vsetci mame, ma asi polovica ludi na svete. Prepacte, ze pisem romaaaaan.
no cav Veve:), a kedyze mi posles fotky malej? neveim sa dockat:)...
Ahojte
Miloš inak pekne rýmuješ.Nerozmýšlal si napísať nejaku báseň?Ja som písala básne ale akosi ma to už prešlo.Mala som ich vela a posielala som ich na básničky.
Dnes som mala ísť svojej psychiatričke ale nešla som.Prečo?Pretože som nemohla odísť kôli malej.Dala som ju postrážiť kamarátke ale tá mi volala že malá moc plače.Tak som išla k malej a radšej som ostala pretože by u nej stále plakala.
Malá už vníma a vie s kým je.No ale nehnevám sa na ňu.Do toho počasia sa mi ani nechcelo ísť.Som objednaná až na budúc.mesiac.
Lenčok ako sa ti darí?A čo ty Táni už sa ti darí prekonávať negativ.myšlienky?
Ráno keď vstanem a to skoro stále mám také zvláštne tlaky v hlave a potom ma rozbolí celá hlava.Inak úzkosti nemám už tak často.
Tak sa tu zatial pekne majte :o)