Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

Fíha, fakt tie čaje mám meniť? Tú medovku pijem hádam aj mesiac, ale asi aj viac :) Mám strašný pocit, že som pred atakom... Ja Monika zrejme tiež prejdem na ten sertralin, tak si budeme vymieňať skúsenosti, uvidím, čo mi zajtra povie tá psychiatrička, ráno jej zavolám

ooo/táňa

ADULIK beriem Fevarin 100, ja som tak slabá, že sa trasiem, keď chodím. Neviem, čo sa to deje, ale mám z toho hrozne zlý pocit, hrozne sa začínam báť, že to nikdy neskončí

monika9

lymfodrenaz bude asi nieco na ocistenie lebo celu kuru mam taku ocistnu,medovu masaz,aroma masaz,pivny olejovy kupel,solna jaskyna......Tani ja zajtra doberiem zoloft a prechadzam na ten sertralin co mi predpisali,minule si moje telo dost dlho zvykalo na zmenu liekov tak som zvedava co ma caka vo stvrtok......medunka to poznampila som ju na tony ale po case dost uspava,bola som jak omamena a je mozne ze ti nerobi dobre s tymi liekmi....treba tie caje po 10-tich dnoch menit,skus materinu dusku

adulik

TANI, tiez som za ro, aby si na ten vylet sla, ked budes vladat...astymi liekmi, mozno este musis vyckat...co vlastne beries, soorky, zabudla som...MONIKA,lymfodrenaz by mala byt fajn,nieco na spevnenie, prekrvenie, odstranenie celuliidy...daj potom vediet,ako boloo...MILOS, tak ti prajem,aby si tu zlatu rybku chytil...prosim, snaz sa...

ooo/táňa

mne zas priateľ hovorí, že sa predávkujem medovky :) dá sa to vôbec? Inak s tým magnéziom, resp. horčíkom sa aj mne zdá, že to preháňam, môže to škodiť?

ooo/táňa

joj baby len ja tie lieky džgám do seba už tri týždne, len od 4 mám riadnu dávku, taká čo je napísané na letáku, že je minimálna účinná dávka... a od soboty umieram. Na víkend máme ísť na výlet, tak neviem,či sa tam dostanem. Zajtra jej musím zavolať, že či je toto normálne, či to mám vydržať alebo zas meníme lieky. Inak mám hroznú derealizáciu celý deň, to je taká brutálne hnusná vec, že na zabitie...

monika9

ja mam pocit ze umriem na nadbytok horcika asi,vsimla som si ze vsetko co davam do seba obsahuje horcik ale ukludnujema tento mineral aspon mam taky pocit.......jaj tesim sa na sobotu aj ked presne neviem co je to lymfodrenaz

adulik

TANI, ahoj,aj mne na zaciatku lieky velmi nerobili dobre,a este to pocasiedo toho,verim,ze ti je na nic,...ja mam pre mentuaciou,no co ti poviem, cista muka, v robote cista psychiatria...vonku fasa cas...no ,co narobime...