Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

monika9

tani ty len chod k tej doktorke a daj mi vediet ze co ti povedala,pretoze ty uz dost dlho beries lieky na to aby ti bolo zle a este ze aj horsie,malo by ti byt zasadne lepsie.......pre istotu sa daj celkovo vysetrit

pinot noir

baby, hore hlavu:)
musite mat nejaký ciel- niečo co vas bude pohánat vpred- hob, frajer...
ak sa straca aj to tak chátrate. natele aj na dusi.
zmente svoj zivot, prostredie, partnera,
a mat vieru- to je jedno v čo. Ci v krista, alllaha. len mat oporu v nieco-
nnemate CIEL- necinne sa prizerate na vsetko- žite ste mlade- nejajkajte.
Tána- vzchop sa, musis mat pevnu volu a silneho ducha- premahaj sa. nevzdavaj to a nevrav si ze ti je ZLE.
Je ti dobre, jasne?:)

monika9

to je podla mna rozumne ist zajtra,zmenit lieky,vyskusat ine a potom sa uvidi ze ako dalej..........mne sa ale nezda ze je to uzkost tani,toto bude aj nieco ine podla mna,ty si bola vysetrena od hlavy az po paty??? ja som bola az potom som zistila ze mam psychicku chorobu lebo inak som zdrava teda aspon podla vsetkych moznych vysetreni....

ooo/táňa

veď presne nad tým premýšľam Monika, že pôjdem zajtra, že neni načo čakať... skúsim ešte tie ďalšie lieky a ak nezaberú ani tie, tak už sa sama budem pýtať do nemocnice, veĎ toto nemá konca a ja to už dlho nevydržím... aj ľudia okolo mňa sú už zúfalí

monika9

tak tam chod zajtra do piatku necakaj,to nie je normalne ze ti stale horsie a nie lepsie.........tie tabletky ti skodia nie pomahaju,aj ja niektore nemozem brat.Ja idem zajtra na ten sertralin....uvidime co to urobi...........

ooo/táňa

ja radšej všetko na svete vydržím, len do nemocnice nie... stále mi je na umretie, v piatok idem k nej, že čo povie; ak sa to nebude dať vydržať, tak aj zajtra tam zájdem

monika9

aj ja som mala pocit ze to nevydrzim ze uz uz umriem ale nic sa z toho nestalo,nastatsie uz tak zle mi nebyva len sem tam ma to chyti.........tie lieky ti asi nerobia dobre,mali by ti zmenit lieky,ja by som radsej isla do nemocnice.....

lencok1

tani ani ja som to nezvladala a mne pomohli az v PK, bolo tam ajn celkom, ani mi to nemocnicu moc nepripominalo...hlavne ze mi tam pomohli

lencok1

Tani ty sa uz nejako dlho trapis, toto nie je dobre, ved sa uplne vysilis...nech ti pre pana daju nove lieky aleb co

sunnie

Tana drz sa, mne je dnes tiez nejak divne a to pocasie na nalade nepridava, este som aj nachladnuta a je mi zle, neviem v praci vydrzat :-(