Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte,vsetci,no TANI, som rada, ze si bola u dr...drzkajte sa...
Tana drz sa, dufam, ze Ti to skoro prejde. Velmi Ti drzim palce.
Ránko, tak som tu od doktorky... beriem Sertralin Teva. Keď som jej popisovala všetky moje stavy, tak sa tvárila veľmi vážne. Tieto lieky sú hádam moja posledná šanca. Je mi hrozne zle, idem si oddýchnuť, majte sa
Ahojte, len vas chcem vsetkych pozdravit, myslim, ze sa mi celkom dari zvladat choroby, ide to pomaly ale isto, ucim sa byt pozorna sama k sebe a celkom mi to ide :D sem tam pride nejaka kriza, kedy sa mi pripomenie, ze este nie som z toho von. a ide jesen, moje kriticke obdobie tak uz vykonavam nejake preventivne opatrenia :D
tak sa drzte a kopnite uzkost a depku do zadku :P
Ahojte, TANI, su a budu vselijake dni, aj ja som mala take, ze som myslela, ze koncim...no ,ako som spominala podchytilima injekciami,,10krat apauin,den zadnom,a popri tomseoxa 20mg...a rivotil a niecona zvysenie chuti do jedla...chod zajtra, premoz sa, a navstiv lekarku..
ahojte kocky.tani dakujem ti za vysvetlenie co je to ta derealizacia.ja to zatial nemam,a tebe andulik diki ze si mi opisala tvoj stav pred menzesom.dnes v praci mi bolo tak vseliak ale som to zvladla este som si aj pospevovala.to je hadam prvy krat po 1/2roku co som si notila.tani tie stavy co mas ty podobne nieco mam aj ja ale uz 2 roky.je to zabijak,ja viem co to je.na zaciatku mi bolo hrozne,ani teraz to nie je o nic lepsie,ale asi o 2 kroky som sa pohla do predu.fakt co mi pimaha je ked si poviem "do riti tam som bojovnicka,a raz mi bude urcite dobre"nadychnem sa usmejem a musim ist dalej.mojim motorom su moje deti ktore ma pohanaju v pred.prajem vam vsetkym aby to peklo uz skoncilo!!!!!!drzte sa.
Pinot Noir ja to všetko mám, dobré rodinné prostredie a zázemie, výborného partnera, život, ktorý ma baví, mám vieru, mám to všetko... jediné, čo asi chcem zmeniť je práca, ale to nie je taký stresový faktor. A ja som bojovníčka, nevzdávam sa, ale to neznamená, že nie sú chvíle, kedy mám chuť so všetkým praštiť
ono je to tak, že napríklad nemám takú silnú vnútornú úzkosť, ale zato mám zvýšené telesné prejavy, napríklad slabosť - ja sa úplne trasiem aj pri chodení, keď idem len pár krokov... no a tá hlava samozrejme... ani paník už nemám toľko, takže niekde sa to zlepšilo, niekde zhoršilo
MONIKA keď som mala tieto stavy prvýkrát pred tými cca 4 rokmi, tak ma vyšetrovali na všetko všetúčko... až posledné na čo pomysleli bola psychika... a tak nasadili AD a pomohlo, úúplne som začala žiť. A keďže sú tie stavy teraz rovnaké ako vtedy, tak je to istotne opäť len psychika. Zajtra idem hneĎ ráno s otcom, potom dám vedieť