Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

katkaxxx

ahojteee :) to tu dnes nikto nepisal? :O
ja som sa na nejaky cas odmlcala.. stratila som akosi nit a pribudlo vela novych pisarov :) Tani ako sa mas? uz je lepsie? Zuzka? Monika? Sunnie? Milos? plus vsetci na ktorych som zabudla :) prajem vam prijemnu noc a pekne si oddychnite! :)

Veve

Ahojte
Píšem v neskorých nočných hodinách, ale nemala som ani kedy.
Miloš rada by som si tvoje nejake "dielko" prečítala.Budem rada :o)
Táni dúfam že to bude už lepšie.Len vytrvalosť dievča,...

adulik

Ahojte, TANI, chod na ten vylet, horsie ti nemoze byt...tak co...a co sa tyka tych zvukov, hned s tym prestan, aj s tou myslienkou, vykasli sa na to, ani nesranduj, ze ides pocuvat...my, keby sme tu viaceri pocuvali, tak si pis, ze by ssme aj nieco poculi...lebo by nam to psychika tak ,,umoznila", ta nasa psycho...takze zabudni na take nieco,pobal si teple veci, tabletocky a sup na vylet...

ooo/táňa

no presne Sunnie, zmiatla ma trochu to je fakt.. a tak som sa v rámci toho, že sa nejdem pozorovať rozhodla, že zajtra ráno vyrážam na ten výlet, nech sa deje, čo chce...

sunnie

Jasne ze to rozmazane videnie moze byt z AD a je to aj v letakoch. Este viac ta ta doktorka zmiatla a radsej sa moc nepozoruj :-)

ooo/táňa

ešte som sa tej doktorky pýtala na tie poruchy videnia a povedala, že to s tým nesúvisí, že podľa nej to nič s tým nemá... a sa ma pýtala, či nepočujem nejaké zvuky... asi či nemám schizofréniu alebo čo už... no trochu ma akože vystrašila, tak teraz idem počúvať, či niečo nepočujem, ježišmária... Vy to nemáte z AD, že nemôžete zaostriť alebo vidíte rozmazane ale také niečo? (však to sa aj na tých letákoch príbalových píše, že to môže byť)

ooo/táňa

Dievčatá ďakujem vám veľmi za podporu... ja sa teraz rozhodujem, či ísť zajtra na tie tri dni alebo neísť na ten výlet... fakt neviem

sunnie

Dufam ze ti tie lieky konecne zaberu, neda sa takto existovat. Ja mam termin u lekarky az zaciatkom oktobra, tak musim vydrzat, posledne dni mam tiez vselijake ale verim ze sa to upravi.