Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

monika9

cauko Katka,Tani,Zuzka aj ostatny......Tani aj mne bolo zle az na umretie zo zaciatku z novych liekov a tento tyzden zase menim lieky a este aj kramy mam dost,to bude iste super ale uz som si objednala kupele na vikend a kopu masazi......Katka ako zabera guajacuran??

ooo/táňa

Ahojte... kdeže Katka, odkedy to mám zvýšené, tak mi je horšie, ja tomu nerozumiem, že či je to bežná reakcia alebo to znamená, že tie lieky proste netolerujem. Od včera sa mi tak strašne točí hlava, že vôôôbec nefungujem, som len v posteli. Asi je to aj tým počasím, ale asi aj tými liekmi. Neviem si to vysvetliť, ale skapíňam

katkaxxx

ahojte :) bola som par dni prec, vcera som sa vratila so super vyletu :) ako sa mate? co mate nove? Tani, zvysena davka AD zabrala?

adulik

Milos, naozaj ti to ide...dobu noc vsetkym,idem ja citat, mam v rukach knihu ,,sila pozitivneho myslenia"...tak idem zase raz na to...pa

lencok1

giovana ja ta chapem ake to je tazke, ked som bola v Pk, mali som tam kamosku co mala podobny problem...ale viem aj to ze sa to da naucit ovladat...naozaj...len treba trosku trpezlivosti a viery, sladke snicky ti prajem

giovana888

lencok dakujem si velmi mila a velmi pekne pises naozaj mas absolutnu pravdu no keby to len tak islo :(budem sa snazit nemyslit len na sebe..idem ja uz do postele este raz dakujem pekny vecer