Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ale vsak aj zoloft je sertralinove AD, tak na aky monika9 prechadzas?
Ahojte, DADA,teraz som pred menstruaciou, no je to ciste peklo, je mi zle, na vracanie, boli ma zaludok,toci sa hlava, popuchnute nohy mam, trassiem sa cela,no nieco neskutocne, a ano,beriem viac neurolu take dni...A TANI, ja som na zaciatku zacala brat injekcie apaurin, seroxat,rivotril...celkom ma to vytiahlo z dna...ale ono treba vydrzat...zrejme uz spinkaas...
Ja mám pocit, že sa zbláznim, ani písať nevládzem, idem si ľahnúť, uvidíme, aký horor nás čaká zajtra... ja som už fakt takto negatívne nastavená...
ten čaj teda vymením, skúsim iný...
Ach, Adulík hrozne dúfam, že to prejde, že to nebudem mať naveky... lebo už je to skoro 3 mesiace a ja som na tom tuším stále horšie a horšie
ahoj andulik.teba som sa chcela spytat ako ti vlastne je pred menstruaciu?lebo mne hrozne.to sa neda ani opisat.navaly,tlak do hlavy,aj tie moje oci.tak zvlastne vidim,tazko sa mi rozprava,no skratka hruza.myslim ze si aj pisala ze berie neurol,a ked mas dostat tak ho beries viac ako povodne uzivas.pomaha ti to?aj ja beriem neurol,ale nic moc mi to nepmaha.prosim ta napis mi o tych tvojich stavoch.budem ti vdacna Dada.ahoj
TANI, prejde to, aj o trasenie, aj tie ataky,len ro chce cass...ver mi,presla som siu svojim...a tie caje men...
ano zoloftu a aj sertralin budem brat rano a vecer,tie caje no treba menit na nich to zvykne byt aj napisane ze je doporucene ich pit maximalne 10 dni....po mesiaci uz aj mne z tej medunky nebolo dobre ale to som zistila az ked som ju prestala pit.....
ahojte kocky.tani prosim ta povedz mi co to mas za derealizaciu?mne bolo dnes v robote celkom fajn,ale teraz navecer mi je pod psa.vidim stvormo,uz som jak ten lev Klerens.som mimo provoz,normalne som dezorientovana,ked chcem nieco povedat tak sa normalne kokcem.aj toto super pocasie.no skratka"peklo na zemi"co uz narobime,velmi si prajem aby sme vsetci co mame tietp problemy boli uz konecne "FIT"dufam,ze sa mi to splni.caute majte sa fajn.drzim palce.
toho zoloftu myslíš?