Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojte, je to take zvlastne.. mne bolo cez tyzden ako tak fajn a dnes ako som sa zobudila tak mi je od rana cudne. mam kazdu chvilu dostat menstruaciu, takze to bude asi aj preto, ale je to take fakt divne lebo mam pocit ze sa pomaly bojim uz aj dveri a steny :) no az take vtipne to nie je, lebo som sa tesila ze mi je uz ako tak fajn :( ale hlasia sa asi stresy z domu, mala som velke stresy s mamou.. ah to je uz tak :( aku mate nedelu vy ostatni? dufam ze zatial lepsiu ako ja :)
Katka neviem presne, co citis, a tak, ale nebolo by rozumne ist za nejakym odbornikom... inac, ani ja nie som uplne ok, posledne ddni sa mi zasa tazsie ycha...no, co uz...bude lepsie...tak zatial
ahojte vsetci.....ako to zvladate???? Ja strasne, ja mam take hrozne pocity uz od stvrtka, ja sa bojim ze sa zblaznim, mne je hrozne zle, ja to neviem ani opisat, ale tie pocity co teraz non stop prezivam sa nedaju ani definovat, prosim nech to uz prejde, ja to uz nechcem....
Ahojte, JANCA, ake su tie problemy? Inac ahojte bsetci, no to pocasie nam nepomaha, dufam, ze Tana je na tom vylete vo vacsej pohodke, ako doma...u mna dnes nic moc,teraz vecer este horsie, rozmyslam nad neurolom, no uvidime...tak ssa drzte, pappa
Janca, bol u psychologa alebo psychiatra, lieci sa? Netreba to zanedbat. Rodicia su casto nestastni z toho ked ma dieta taketo problemy a niektori to ani nepochopia resp. podcenuju.
som smutna lebo syn ma problemy psychickeho charateru
Ahojte, ja som mala posledne dni take nanic a toto hnusne pocasie mi tiez na nalade nepridava :-(
Katka30, ja by som isla na tvojom mieste za tym psychiatrom. A nemozes sa tam vybrat sama, ci uz teraz treba papier od obvodaka? Myslim ze by ti to pomohlo.
Ja sa tiez niekedy zaoberam aj inymi vecami na ake mozno mysli väcsina ludi pri kazdodennych povinnostiach, ale podla mna je to v pohode. Vela veci ti ani nepride ked si OK, ale ked si v takomto stave tak ta vselico napadne, aj kraviny :-)
ahojte vsetci.ako sa dnes mate?no ja sa nemam cim pochvalit.je my pod psa.mam take napatie v sebe a nervozitu,ze by som do niecoho najradsej prastila.tlak v hlave a to rozmyslanie my ide na nervy.fakt radsej by som prijala nieco insie keby ma obchadza,ako tato naburana psychika.tiez chcem aby to skoncilo,aby som zacala konecne uz normalne zit.a to prajem vsetkym tu!!!!!!!!
ahojte vsetci...dnes som mala 4ty den v praci, miestami som myslela, ze uz naozaj koncim, abslutne som to dnes nezvladala, zase sa to vsetko vracia, tie hrozne pocity a stavy, neviem nic nefinovat, len chcem aby to vsetko prestalo. Uplne sa nedokazem zasmiat, nedokazem hovorit, konat, mysliet, iba mam take pocity plakat a kricat. Mne uz tak sibe, ze sa to neda ani opisat....najviac sa vsak bojim jednej veci, ze sa stale zamyslam, preco ludia pracuju, preco ludia ziju a mne to zacina byt vsetko cudne a smiesne. Myslite si, ze naozaj psychiatra? Dnes som bola u mojho obvodaka, zase mi doporucil len prechadzky a psychologa, u ktoreho som este ani nebola ale povedal, ze za psychiatrom ma urcite neposle, ale co ked ja potrebujem prave to?