Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte vsetci, Tani som rada, ze ti ten vylet dopadol v pohode, tesim sa...a inac Sunnie,mne bolo dnes tiez na figu, po dlhej dobe sa to akosi dnes vratilo, bolo mi zle od zaludka, aj ked som jedla ako vzdy, tak som hodila nieco na travenie , ale nepreslo, tazko sa mi dychalo, no cista brutalita, mozno by som ho rozdychala, ale vzala som neurol, zase raz..no dufajme, ze zajtra nan bude lepsie, verim v to...mozno je to vazne tyym prechodom obdobi, pocasim...tak pomaly pojdem do postele, ten neurol ma akosi polozil...dobru, inac Milos, zase som sa pobavila...pa
Sunnie prvých desať dní z práce a potom zo sociálky
Tani a nevies ze ked ti pride kontrola ci ich posiela zamestnavatel alebo rovno poistovna? To len tak pre zaujimavost, lebo ja som mala uz tu cest ked som bola chora.
Katka, mne je dnes tiez na prd, tak som aspon trosku na nete nech sa odreagujem. Som zvedava ako budem zajtra, dochadzaju mi uz nervy.
ahojte vsetci......no ja sa mam na prt....stale mam spotene ruky a cakam mam to napatie v sebe, dokonca som sa dnes dvakrat rozplakala a hucala som ako sirena a prosila, nech to uz skonci. Vcera vecer som si lahla a akonahle som zatvorila oci, tak sa mi roztriaslo telo, uplne mi vychadzali ako keby soki z tela a uplne som sa chvela ako pri epilepsii, len som si to vsetko uvedomovala. Priatel sa zlakol a uplne bol v soku zo mna. Myslim a asi aj s tym ratam, ze ma opusti. Predtym ako som zacala mat tieto stavy, planovali sme babatko, vsetko bolo super...teraz? Teraz len vnutorne smutim a prajem si, aby sa vratil cas (neviete preco teraz placem?) kedy mi bolo dobre a tesila som sa zo zivota. Ja si to velmi prajem. Dokonca uz aj nase plany na svadbu sa zutili, pretoze som neni schopna sa z toho ani tesit, abslutne ma nic nezaujima, uplne mam vsetko na haku, jedine na co myslim su same kraviny v mojej hlave nechce to ist von z tej hlavy. Ja som strasny slaboch.
Sunnie áno, mám vychádzky od prvého dňa od 10 do 12 a potom od 14 do 16, ale povedali mi, že psychiatrickým diagnózam kontroly veľmi nechodia, takže ja to vôbec neriešim a chodím si kedy chcem kde chcem :)
Tana super, to som rada ze ti to pomohlo. Aj mne vzdy dobre spravi ked zmenim vzduch.
Chcela by som sa ta spytat ze ked si teraz PN pri takejto diagnoze ci mas aj vychadzky? Neviem ako to je v takychto pripadoch. Dik za info.
Ahojte, ja mam dnes priserny den na zblazenie. Nie som schopna nic normalne robit, ale ani spat, je mi zle od zaludka, chyta ma bezdovodna panika a som uplne mimo ako klepnuta po hlave. Dufam ze mi to cim skor prejde :-(
Zacinam uvazovat ze ked to pojde takto dalej tak neviem ako budem fungovat v praci, skole, ci neskoncim v nemocnici a pod. a z toho ma chyta este väcsi stres. Snazim sa pozbierat a predychat to, ale zatial sa mi nedari.
ahojky, hlásim návrat z výletu... za celý čas mi nebolo ničového nič, raz som mala trošku pocit, že malý atak príde, ale predýchala som. Po troch mesiacoch som sa cítila ako normálny človek... Beriem ten Sertralín, tak hádam aj ten zabral, aj keď ho mám lne 4 deň a zatiaľ len polovičnú dávku... Každopádne som hrozne unavená dnes z ponocovania :) ale inak to bol neuveriteľne krásny pocit zase žiť ako predtým a tešíť sa
ahojte všetci,ja som čo sa týka psychiky v pohode,horšie je to že nemám už štyri dni hlas bolia ma priedušky a príšerne kašlem.Niet sa čo čudovať,to počasie nepridá ani na zdravý ani na psychike.Liečim sa čo mi kto poradí ale akosi to neprechádza.Teraz cmúľam homeopatika,nechcem antibiotika.Katka mne sa tiež polepšilo cvičím piatich tibeťanov a snažím sa to dodržiavať.Je to možno aj tým,že aj v práci mám menej stresu hoci som tam niekedy od rána do večera.Stále sa snažím niečím zamestnávať,ale hlavne cez víkend vstávam hneď ako sa zobudím a zbytočne sa nepozorujem.Sem - tam sa mi zle dýcha ale to už neriešim a neberiem zatiaľ nič.
no dnes tu tusim nikto nie je. moj nie celkom dobry den pokracuje. ako sa mate vy? stalo sa vam niekedy ze ked ste sa nachadzali v takej kludnej situacii a prostredi kde sa nic moc nedeje a tak ze ste dostali taky hrozny pocit akoby sa malo nieco zle stat? alebo ze ste sa z toho jednoducho zle citili a mali strach? je to taka hlupost a ja si to neviem vysvetlit. stale este bojujem bez liekov a idem na to rozumom, celkom sa aj dari :) je to o veciach ktore mame v podvedomi akosi zle ulozene a treba ich rozobrat, premysliet si ich a zmenit ten negativny navyk hodnotenia situacie tak ako to mame doteraz v hlave ulozene. pomocou tohto sa uz u mna vela zmenilo ale este stale ma caka kus prace :)