Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

katkaxxx

vy ste taki odbornici, musim sa vas nieco spytat :) mala som dnes jeden ibalgin 200vku, lebo ma tak bolelo brucho ze hruza (zenske starosti) a mam so sebou pre istotu neurol 0.25 keby daco v tom lietadle :) ja viem ze mi nic nebude ale keby nahodou tak to mam ako poistku a mam aspon dobry pocit. ale teraz k veci :D ze keby nahodou prislo k tomu ze by som si ten neurol musela dat tak nevadi ze som uz dnes uzila ten ibalgin? nebude sa to nejak bit? dakujem ;)

ooo/táňa

tak som si moc nepospala, lebo mi 4x volali kamaráti a rodičia, ale tak nejak to zvládnem. A kdeže je Monika s tým sertralínom? Žeby jej to tak zázračne zabralo, že jej je už dobre? hm...

ooo/táňa

KATKA30 podľa mňa je to úplne v poriadku liečba, pekne to ber tak, ako ti kázal. Xanax a Lexaurin máš iba dovtedy, kým nabehne plný účinok cipralexu, aby si to lepšie znášala. Určite neskončíš závislá na klinike, to ti garantujem.

katka30

Inak len som chcela dodat, ze ja mam super spanok, mozem spat aj 10 hodin, ale ked (to sastalo asi 3krat) mam zachvat ako si lahnem do postele, tak vtedy sa mi iba zle spi.

katka30

ahojte vsetci.....dnes som mala den D:-), isla som na vlastnu past k psychiatrovi. Pruser, hned ako som si u neho v ambulancii sadla, som sa rozrevala a tahal zo mna slova ako z debila. Tak toto sa mi este nestalo. Po dvoch minutach mi nasadil liecbu, i ked vlastne ani neviem co som mu povedala co mi je. Dostala som lieky: Cipralex polovicu rano a Lexaurin polovicu rano. Vecer jeden Xanax. Nemyslite si, ze jed toho nejako vela, ja mam velky strach ich uzivat, hrozne sa bojim, ze toto nie je liecba, ze je to len potlacanie pocitov a ze zostanem zavisla a potom niekde na klinike pre abstak na klinike. Cim viac veci citam, tym mam vacsi strach. Milos ty co uzivas, ked si stale taky plny elanu alebo je to len zdrave pozitivne myslenie?

katkaxxx

ahojte vsetci, aj mne je od vcera akosi horsie ale my to predsa zvladneme!!! dnes letim na tyzden do nemecka, tak trochu stresujem ze ktovie co bude v lietadle, ze tam snad nechytim nejaky zachvat alebo tak, lebo idem uplne sama :( ale tak verim ze sa nic nestane. baby hlavu hore, snazte sa na to nemysliet, viem ze je to tazke ale tiez mam odskusane ze rozumovo sa toho vela da telu povedat, tak na to nezabudajte! :) a prajem vam pekny den, tusim je uz vonku teplejsie :)

sunnie

Ja som uz v praci, neviem ako to tu dnes prezijem v takomto stave, ale nastastie ma caka kludnejsi den.
Vcera som si riadne porevala tak sa mi trosku ulavilo, ako keby sa to napätie a uzkost na chvilu "vyplavili", ale stale to nie je ziadna vyhra. Sama sebe si idem na nervy, trapi ma to ze mi je tak nanic.
Inak je zaujimave ze mne sa tiez na dovolenke vzdy polepsi, ma to asi dost velky vplyv na psychiku, akoby clovek problemy a negat. emocie nechal doma :)

ooo/táňa

Ránko, tak ja som sa zobudila zase v hroznom stave... po takom peknom víkende som z toho o to sklamanejšia, lebo som si myslela, že už bude lepšie... ale kdeže, všetko je to späť... neviem, možno som ešte stále nedospala ten deficit, tak pôjdem za segrou a za havinom a pospinkám asi ešte...