Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
VEVE - chcem sa spytat ako si prezivala tehotenstvo. Ja som sa na neho pripravovala rok a zrazu ked sa mi toto stalo, tak neviem ako to zvladnem, kazdy mi radi, ze sa teraz musim dat do poriadku a potom nech rozmyslam nad diedatkom. Ja som bola babatkom posadnuta, teraz mam z toho paniku. Myslim, ze by som mu nemohla dat kvalitne sa v brusku vyvijat, keby som ja histercila pod paplonom.
Miloško Chcem sa ťa spýtať že čo si mám dať na krčnú chrbticu.Bolieva ma a v poslednej dobe ju mám stuhnutú. Cvičím cviky na krčnú chrbicu len akosi mi to nezaberá.U nás doma mi málokedy pomasíruje chrbát. Inak chcem ísť u nás v PU na masáž len neviem kolko ma to bude stáť.Ale zistím si to.
Ahojte
Katka30 myslím si že na začiatok liečby je dobré keď ti doktor predpísal viac ako jeden liek.Hlavne aby pomohli.
Mne po psychickej stránke je ako tak dobre ,len v poslednej dobe keď sa ráno zobudím ma začne bolieť hlava hlavne okolo spánkov.Potom cítim také tlaky v hlave.Je to zvlášte pretože som nič také nemala. Niekedy mám pocit že na mňa ide záchvat ale po chvíli to prejde...cítim len mierne trasenie. Inak je to O.K.
Malá je tereaz chorá, dnes som bola s malou u doktorky. Predpísala jej lieky.Inak sa dobre drží a už má 7.mesiacov.Uf...ako ten čas letí.Zachvílku sa nenazdám a bude velká slečna.
1tabl.denne
ahojte vsetci.holky ked si citam to ako vam je a tiez ako byva mne pod psa,vzdy sa nieco vo mne vzprieci,a poviem si do prkna musim to zvladnut.ja viem ze je to tazke,ale nieco sa s tym musi spravit.1.10.nastupujem do noveho zamestnania.som zvedava ako to zvladnem.ale musim ked aj ako sa hovori cez mrtvoly.vsetkym vam drzim palce,nech sa uz mame ozaj len a len dobre!!!!!!!hlavu hore!
Sunnie koľko berieš cipralexu?
Katka, dal ti asi tolko liekov na zaciatok aby zabrali. Ja beriem tiez lexaurin a cipralex.
Dobre, daj vedieť Katka, budem zvedavá. Ja som brutálne unavená, ťažko sa mi vyhodnocuje, či mi je lepšie, ale nejaký veľký rozdiel nevidím
Dakujem Tani, si velmi mila :) potom v noci ak budem este vladat napisem aka bola cesta a ci som prezila :D a co ty? uz je lepsie?
KATKA v úplnej pohode si ten Neurol daj, nijako sa to neovplyvňuje. Želám šťastnú cestu a verím, že ti nič nebude, veĎ ty si veľká bojovníčka. Drž sa