Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
mohol by mi niekto poradit.skusal som sjw,5htp a bez niakeho ucinku.stale som v passe.moja diagnoza je socialna fobia (p.....svinstvo)jedine co ma ako tak da do pohody je oxazepam.ale ten nexcem dlhodobo brat. skusal som aj b-stress neviem preco ale bolo mi po nom divno.bral som aj dlpa ale to je fakt len taky placebo.ze by som skusil niaky rybacii olej alebo uz neviem co. ad som bral ale pomohlo mi len na zaciatku ziadne zvysovanie davky uz nepomohlo a ani ziadne ine ad. bral som ix asi 10 druhov.psyxos mi uz ide na nervy len by na mne skusal dalsie ad.
aha, tak to je ine. ja som bola na lymfodrenaznom stroji. zabalili ma tam ako hurku a potom ma to mackalo tlakom asi hodinu :))
ta lymfodrenaz nebola taka zla,len sa nejedna o masaz,bolo to celkom prijemne,robila to zdravotna sestra s dlhorocnou praxou takze nam o tom aj vela povedala,aj nasla uzliny atd....
Uvidim ked sa konecne dostanem k tej lekarke, buduci tyzden mam termin tak som zvedava co poriesime.
Lexaurin je super, ten mi vzdy zaberie ked mam paniky, ale ja beriem len 1,5 mg.
Monika, ja som minule tiez otestovala lymfodrenaz ale az tak ma to nenadchlo, akurat mi tam dobre strpla noha takze viac skody ako osohu :-o Inak kupele su fajn na relax.
Inak ta lymfodrenaz je taka lahka masaz na odvodnenie tela,je to prijemne,medova masaz je take vytapkavanie medu,je to skor pre fajciarov......najlepsia bola aromamasaz a solna jaskyna bola super,bolo to tam velmi pekne urobene....pivny kupel mamoc neoslovil ja nemam rada horucu vodu,az zle mi zostalo......
Ahojte.....tak som tu kukla ze co ste popisali.....Ja som bola v kupeloch,jaj dobre bolo.....Tani ja si myslim ze ten sertralin mi celkom zabral,len ma hnusna chripka skolila takze lezim a potim sa.......
Dnes som si prvykrat nasadila liecbu, rano pol Cipralexu a pol Lexaurinu, ale ma normalne mota, komunikujem jak nafetovana, je mozne ze tie lieky maju okamzity ucinok? Uplne mi je tak cudne, len spat a spat.
Tani, ja som si myslela, ze ked doktor nasadi liecbu, tak po case lieky znizuje ako zvysuje. Co ked ich bude zvysovat dovtedy. ze uz ani nebudu zaberat, je to mozne?
Sunnie preto sa pýtam, lebo kamoška tiež brala 1 tbl cipralexu a po čase jej to prestalo stačiť, tak jej zvýšila o polovicu a je v pohode. Tebe by tiež asi stačilo zvýšenie, ale konzultuj pravdaže s psychiatrom