Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte
Už som sa konečne dostala k vásm.Katka30 to je pekné že chceš bábätko.Ale pokial začínaš s liečbou radila by som ti počkať pokial sa to neustály.
Ja som tehotenstvo znášala ako tak dobre, tabletky som našťastie počas tehoten.neužívala.Bábätko bolo neplánované tak na začiatku som bola dosť mimo a potom to bolo už lepšie.Viete o tom že počas tehotenstva sa váš psychic.stav môže upraviť alebo vyliečiť sa z toho? Mne raz povedala psychiatrička že niektorým ženám sa zlepšil psychic.stav alebo sa úplne z toho dostali.Tak vydíte čo môže taký malý človiečik s matkami urobiť.
Takže Katka30 neboj sa lieky ti postupne zaberú len musíš mať trpezlivosť.Mne zabral seroxat asi tak po 3-4 týždňoch.
Lexaurin som aj ja užívala a bola som z toho omámená a taktiež sa mi z neho chcelo spať.Teraz ho mám užívať len ak príde na mňa záchvat ale našťastie zatial žiadny nemám.
Ahojte vsetci, Tani blahozelam k peceniu, vidis, ze to ide, ono to sem/tam kolise,ale da sa to prezit...musi sa dat...Katka vela pracujes, hm? co sa tyka mna, dnes som po dlhom dni, ucila som cely den, a tak som mala poobede este rodicko, ...tiez mam asi nejaku virozu, ladujem tabletocky,vitaminy...uvidim, kedyy to prejde...tak sa mi zatial vsetci majte...dobruu
Tani tak ako? Upiekla si aj ten dalsi kolac????? Ja pomaly budem koncit v praci, mam toho dost, tato chripka ma uplne skolila. Dufam,ze mi bude zajtra dobre nie len co sa tyka chripky:-))))
annelly prosím ťa rieš si to inde, si myslím na zlej téme
uz viem...je to kreten, ale poriadny...
asi to aj mysli zo srandy, ale aj tak preco ssa ku mne nemoze spravat milo...alebo je to len taky moj chvilkovy pocit? neviem...nie je pekne zabavat sa na niekom... a nebudem mu verit ze to je v poriadku
tak nie je to sranda alebo je? ako to mam vediet
navyse, ked som do toho cloveka zalubena...
kým nezmeníš postoj, tak neopadne, to mi ver; nič na svete sa nedeje len tak samé od seba
neopadne