Úzkosť

katka30

Tani....nebola som u doktora, som velmi chora, mam 39 teplotu, nemozem sa ani pohnut. Cele telo ma rozbite, dufam,ze to cez vikend prelezim. Moja mama bola tiez dnes najedovana na mna, ze som tam nebola, ale ja sa nemozem pohnut ani z postele. Cez vikend mi slubila, ze vsetky lieky co som dostala, tak si spolu precitame letaciky a aj na internete. Ked sa o tom rozpravam s mojou mamou, tak sa vzdy velmi rozplacem a place potom aj mama. Je to nadherny clovek a moc ju milujem. Vidim, ze ked ma pochytia tie pocity a idem saliet, tak by najradsej za mna polozila zivot. Ma velmi narocnu robotu ale ked som teraz zacala robit, tak ma kazdy vece caka a zakazdym ma pre mna nejake prekvapenie. Ulozi ma do postele, da pusu na dobru noc, citim sa ako dieta. Dokonca viem, ze ma v noci chodi kontrolovat, ked moj priatel je prec, ci dycham a ci neplacem pod paplonom. Ona je to preco este zijem, dycham a chcem sa vyzdraviet.

ooo/táňa

Mńa dnes tak príšerne bolí hlava, že to som hádam ešte ani nezažila. Na dve-tri hodinky mi to prešlo, ale už je to tu zas. A točáááky, no hotová som. Akože snažím sa relatívne normálne fungovať, ale stojí ma to neskutočné úsilie. Idem do sprchy, zacvičím a pozrieme si film

sunnie

Pri psych.problemoch nikdy nevies co presne ti to spusti a kedy to prejde. Takze tazko povedat ci to mas chvilkove alebo sa ti to bude sem-tam objavovat ci zhorsovat. Alkohol tomu urcie nenapomaha. K abstakom sa neviem vyjadrit, nikdy som problem s alkoholom nemala.

misiak

Caute.
Citam si vase odpovede a vidim ze nemam sam takyto problem.Zacalo to asi pred 2 tyzdnami.chodil som pravidelne na pivo s kamaratmi denne asi 5-6 piv.mam manzelku ktora stoji stale pri mne a velmi sa milujeme.nic mi nechybalo.jeden vecer ma chytil hrozny strach a neviem s coho.velmi som sa bal a plakal.na druhy den som isiel normalne do roboty a ked som si spomenul na ten vecer ako mi bolo tak som sa zas zacal bat a bolo mi do placu.neviem preco ved mam byt manzelku a buducnost pred sebou.a vysvetlite to doktorke :) isiel som psychyatrovi a ten sa mi moc nevenoval akurat napisal zaver abstinencny syndrom a predpisal spitomin.neviem ako rychlo zacne ucinkovat,beriem ho asi 2.tyzne.miestami mi je super zijem normalne a obcas ma chyti strach a chce sa mi plakat.vacsinou mi je dobre ale par hodin mi je smutno aj napriek tomu ze mam stastny zivot.teraz sa viac venujem manzelke,kazdy den sa na nu tesim.alkohol som uplne vysadil :) myslite si ze to prejde uplne a ta uzkost a strach sa uz nevrati?pripada mi ako keby som si to privolaval sam.je pravda ze od malicka som strachopud.ked na to nemyslim tak je vstko ok.priklad pri tv a pod.velmi mi pomaha manzelka.
verim ze sa uzdravim.
dakujem za postrehy a pripomienky

xxxx

nechcela by som sa dostat do ruk doktora, co v zivote nepocul o panickej poruche a uzkosti. ospravedlnenim by bolo iba to, keby ta dotycna bola veterinarka.

ooo/táňa

Barunka ja som pripravená ísť ďalej, som pripravená normálne žiť, len to nevládzem... telo a myseľ ma zrádzajú... bludný kruh, neviem sa z toho vymaniť...

ooo/táňa

Katka no zdalo sa mi, že zaberajú, ale hold, asi som sa tešila predčasne. Ale beriem ich len krátko, tak uvidím... inak mám teraz veľmi záťažové dni, ja som veľmi naviazaná na svojho otca a on teraz prežíva krízu a ja všetko prežívam s ním, tak si myslím, že aj toto je toho následok... SUNNIE do nemocnice nejdem ani za nič a táto nová psychiatrička nič také ani nespomína. Kým lieky zaberú, vždy to trvá a je jedno, či budem čakať doma alebo tam, nie? Inak ja som mala piatok, sobotu, utorok a stredu úplne dobré dni, že som sa cítila skoro ako normálny zdravý človek. Priateľ vraví, že toto sú bežné výkyvy... ale to čo sa dnes so mnou deje, uf...

monika9

ahojte,no to jasne ze kto tuto chorobu nezazil ten neviem pochopit o co kraca....ani moji krsny nechapu ze co to vlastne mam....VEVE kvoli T-mobile priatel iste do basy nepojde,musi si dohodnut splatkovy kalendar a uplne staci ked tam posle 100sk mesacne,dolezite je kazdy mesiac tam tych 100 sk poslat.Tani takze pecies??Ja som hadam cely tyzden prespala,necitim sa moc dobre....

zuzana12345

Veve čo najskôr choď od neho.Nemáš v ňom žiadnu podporu ani oporu a len ti komplikuje život ver mi že taký človek sa nikdy nezmení.Tak ako ti píše Barunka,zameraj sa na dieťatko a hlavne na seba.Ty okrem finančnej podpory potrebuješ hlavne psychickú a toho sa od tvojho partnera nedočkáš.Väčšina mužskej populácie vidí len seba a svoje ego.Najradšej riešia svoje problémy a majú radi keď ich ženy ľutujú keď ich pichne pri zadku, ale poľutovať a pochopiť ženu sa im už nechce.Našťastie to nieje môj prípad.Katka až by tvoj priateľ čo i len na jeden deň prežil to čo tu prežíva väčšina z nás asi by rozmýšľal inak.Je pravda,že kto to nezažil,ten to nepochopí.Dievčata držte sa idem do práce