Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
a inak uzivam SJW ale teda nic moc. necitim sa o nic lepsie. ale snazim si aspon vsugerovat ze to lepsie je :o)
ahojte tak som tu na skok. len som vam chcela povedat ze sa mi uz zacala skola a snazim sa to zvladat jak sa da. kazdy den je pre mna utrpenim hlavne v tej skole a ked cakam na bus :o)jedine vecer mi je lepsie ked som doma v klude s rodinou a frajerom.ach jaj no je to tazke. a vy ako? kto je uz zdravy? xixi
myslim Tani ze uzivame take iste lieky len akurat nazov je iny........no ja som teraz dorazena tou chripkou cize az tak super sa necitim a ta hrcka ma vystrasila....Boze toto usmrkane pocasie mi tiez lezie na nervy....hladam nejaky vylet.....
aha, tak ty máš od inej firmy... mne to možno tiež zvýši, ale až o dva týždne idem na kontrole... ja dnes frčím ako na baterky, som zvedavá kedy odkväcnem... večer návšteva so 4 deťmi, uf... ale zajtra a pozajtra má priateľ dovolenku, tak si oddýchneme spolu trochu
to je fajn ze si sa takto rozbehla Tani....jaj ozaj ja beriem sertralin ratiopharm 50mg ale beriem 100mg dve tabletky za den......moze sa zvysit na maximalne na 200mg ale ja by som radsej davku znizovala ako zvysovala.....idem si lahnut tato chripka ma dostala.....
MONIKA bola som a bolo super, veľmi som bola rada, že som išla. Včera som bola s ocom na výlete, dnes od rána lietam, občas sa mi riadne zatočí hlava alebo podlomia nohy ale inak nestíham ani sledovať, čo mi je... Tá hrčka je lymfatická uzliny pravdepodobne. Pri prechladnutí sa uzliny bežne zväčšujú, takže ak budeš zdravá a uzlina ostane, tak až potom rieš, zatiaľ je to úplne normálna vec.
monika9.dakujem.....pomohla si mi...len som chcela vediet no ci sa to da..diki
to ti najlepsie povedia tam kde tie testy vykonavaju,pokial viem na papieri su zaskrtnute vysetrenia ktore maju urobit alebo ti to povie lekar,skus test z lekarne
ahojte..poradite mi..nejde o to ze sa bojim ze som tehotna..ide o moju zaujimavost..ze ci sa da zistit z beznych krvnych testov ci som tehotna?niekto vravi ze ano niekto nie....testy su zamerane na traviace ustroje.aj pecen..da sa s toho zistit??....neje to gynekologicke vystrenie...co myslite???..dakujem
Caute baby a katka Ibalgin na chripku?? aco tak si dat Coldrex hotrem,to ti iste lepsie pomoze........Tani a ty si bola na tom vylete nakoniec?? Ja som uz vynasla zase taky relax ale az na buduci tyzden pojdeme,teraz mam tu chripku....Jaj baby vcera ma pobolievalo jedno miesto na stehne uplne hore jak je panva a tak som si to tam nahmatala a objavila som tam gulicku....ako uz len to mi chybalo....