Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
opadne niekedy zo mna ta tazoba, ktoru citim potom, ked ma niekto uraza a ja sa proti tomu nebranim a snazim sa v sbee potlacit to ze mi to vadi, lebo vraj to robi zo srandy...?hm? prosim
no aha... zas som aká negatívna...
ajaj, však toto Barunka... ja tiež bez dozoru veľmi nechodím... napríklad včera v pohode, aj sama po nákupoch a dnes som úplne hotová zase, teraz sa mi už tak točí hlava, že nie som schopná nič. To je hrozné, keď vám je jeden ale dva dni lepšie a potom zase príde to zrazenie k zemi... keď už veríte, že to bude dobré a potom zrazu zistíte, že nie je...
Katka všetko to prejde len sa netreba zatvárať doma pred svetom...treba s tými ( viem že nechutnými ) stavmi žiť ďalej. Keď mi bolo trochu lepšie vždy som sa odhodlala robiť to z čoho som mala najväčšiu hrôzu. Veľké nákupné centrá alebo výťahy, lietadlá...fúha Niekedy to nešlo, ale skúšala som to znova a znova. A to bolo radosti, keĎ som po niekoľkých mesiacoch išla niekam sama bez dozoru :) Trvalo to dlho, ale stálo to za to. Maj sa pekne. Dobre to dopadne.
Barunka tak velmi si to prajem aj ja, som stastna, ze pocujem aj takych ludi ako si ty, ze su z toho vonku, drzim ti palce.
Tani, idem zajtra k doktorovi, dnes sa mi naozaj nedalo, a chripka je desna, vsetko ma boli a teraz v praci az do noci. Ako to zvladam? Je to tazke, chytaju ma rozne stavy, ale snazim sa ist vzdy prejst po chodbe a myslim potom ako budem doma varit ako budem upratovat a potom ma prepadne panika a potom sa to vsetko snazim si racionalne vysvetlit, je to vsak niekedy na nevydrzanie. Ved to poznas, zivot je too difficult.
ahojte všetci...nebola som na tomto fóre asi rok. Vlastne odvtedy čo som v pohode :) tiež som prešla všeličím...návštevy u psychologičky, psychiatričky...seroxat, xanax, lexaurin a čo ja viem ako sa všetky tie lieky volali. Len som vám chcela povedať, nebojte sa ich brať...dá sa ich postupne zbaviť. Netreba to samozrejme preháňať. Treba sa vedieť aj prekonať. Nadýchnuť sa, vydýchnuť a usmiať sa. Bože keď si predstavím akými stavmi som prešla až sa mi zdá neskutočné, že som to vôbec zvládla. Dnes normálne existujem v práci, medzi priateľmi ...som o.k. Len si viac vážim obyčajný bežný život.
Tak vám držím palce. Zvládnete to.Barunka
Katka no ako to v tej práci zvládaš? Mňa na mojej predošlej doktorke zase štvalo to, že mi dala kontrolu až o mesiac a vôbec ju nezaujímalo, ako sa to vyvíja. Myslím, že si mala ísť na kontrolu práve preto, lebo ti chcel zvýšiť cipralex na jednu tbl.
AHOJTE.Tani ja od kedy beriem sertralin uz som vysadila guajacuran,snazim sa co najviac obmedzit lieky tak teraz beriem len sertralin 2 tabletky cize 100mg za den.Necitim zeby mi bolo vecer nejako inak ale ja beriem sertralin aj vecer.Ako dost teraz spim ale teraz neviem z coho lebo mam chripku a dost sa aj potim a beriem lieky proti chripke....Katka pozri ja beriem lieky skoro dva mesiece a nemozem tvrdit ze som fit,su dni ked som uplne ok a potom dni ked zase umieram...liecba trva aj mesiace u kazdeho individualne....Emma tak si sa ozvala,no musi to byt strasne v tej skole pre teba,zajdi radsej k doktorovi,naco sa tak trapit!!
ahojko ako tak čítam skolila vás choroba.Ja už som sa z nej trochu dostala ale bez liekov tak neviem kedy sa zase vráti.Pila som len čaje a cumlala homeovox,lebo som nemala hlas,ale stále kašlem.Ono to u vás ani nebude chrípka ale skôr viróza z tohoto blbého počasia.Myslím,že to pečenie je na odbúranie úzkosti ako stvorené aspon prídete na iné myšlienky.Ja pokiaľ neviem čo piecť,alebo variť kliknem na mimibazár.sk a tam vždy niečo nájdem.Ja mám tžeraz dilemu čaká ma stužková a neviem čo na seba.Pobehala som už všetko možné aj požičovne ale neviem si vybrať,poraďte.