Úzkosť

katka30

ahojte vsetci.....ja prezivam chripku hrozne, az teraz som sa zobudila a to mam za dve-tri uz ist do prace. Chvalabohu sef ma 2 yzdne dovolenku, tak ked mi bude zle sa budem moct hocikde schovat a nikto ma nebude hladat:-))))Dnes som mala ist k psychiatrovi na kontrolu. To moze byt, ze lieky mi este len dal v pondelok a vo stvrtok uz na kontrolu? Ja ale dnes vazne nemozem, citim sa pod psa myslim tym co sa tyka chripky. Tak neviem, ci nahodou nerobim zle ze tam nejdem. AAAA propo prajem vsetkym prekrasny den...Tani musis mi poslat nejake recepty co peces, ja milujem piect, ale nie vzdy sa citim dobre aby som to zvladla. Papa

ooo/táňa

aha a tu ešte nikoho... ja som to asi posledné dni trochu prešvihla, dnes mi vôbec nie je dobre... snažím sa, lebo priateľ je doma a má tisíc plánov... som upiekla dačo, lebo mal narodky a stále chodia návštevy, ešte jeden koláč by som chcela, ale to neviem, či zvládnem, lebo padám od únavy a hlava sa točí a tak... ve´d viete :) VY AKO?

katka30

DAKUJEM VAM VSETKYM ZA PODPORU, BUDEM ROBIT VSETKO PRETO ABY TO PRESTALO. Inak pytala som sa doktora na guarajuane (uz to neuzivam), ze toto sa pred 20 rokmi bralo ako prve AD v Anglicku a povedal, ze nech to neberiem, ze v mojom pripade zaberie chemia. Tak sa riadim jeho pokynmi. Prajem Va, vsetkym dobru noc.

adulik

Ahojte vsetci,nepisala som tu nejake dni,mam vela robotky, ale tesim sa, ze si Tana bola na vylete, ze fungujes...
Katka ty to vydrz, ono to trva , ale mas dobre lieky...ja zijem, som chora, netusim, ci chripka alebo nejaka ina viroza, ale je mi na nic, inac k AD beriem hocijake ine lieky, v pohodke...citim sa pod psa, ale chodim pod liekmi do robotky, lebo je vela prace, zajtra mam tazsi a dlhy dnik, tak drzte palceky, aby som prezila...tak sa majte vsetci tu, vyzdravte sa,ti, co sme chori, teraz myslim, normalne, mimo psychiky...dobru nocku vsetkym

sunnie

Este k tej chripke - skuste paragripe, je to homeopatikum ale vcelku funguje, aspon teda pri prvych priznakoch. Odporucam. Na mna tiez nieco leze, ale asi to bude aj tym ze som vycerpana a je taketo pocasie.

sunnie

Katka, mne trvalo tusim mesiac kym mi lieky vtedy zabrali, takze trpezlivost. Ale cipralex a lexaurin su dobre lieky, tak ti hadam pomozu.
Ja som dnes strasne unavena a vycerpana z prace, takze si idem lahnut, majte sa...

ooo/táňa

No návšteva odišla, ja som polomŕtva, len spať a spať. Monika ja odkedy beriem sertralín, tak fungujem lepšie cez deň, ale večer to už nie je dobré, bývam unavená a aj úzkosť sa prejavuje... predtým tobolo práveže naopak, že večer mi bývalo lepšie. Máš aj ty takúto skúsenosť či nie? A ešte apropo - stále frčíš na guarajuane?

ooo/táňa

KATKA polovica cipralexu je len úvodná dávka, ktorú ti istotne zvýšia na jednu tbl a potom tak minimálne týždeň by malo trvať, kým ti začne zaberať a budeš pociťovať nejaké zmeny. Dovtedy by si to mala vykrývať tým xanaxom a lexaurinom. Koľko si toho dávaš? Nie je ti po nich lepšie?

katka30

Chcem sa spytat jednu jedinu otazku.......prosim povedzte mi kedy mi zacne byt lepsie, beriem druhy den este len vsetky tabletky. Ja velmi chcem aby som sa citila ako kedysi, kedy to uz bude nastalo, dnes som musela vyriesit jednu dolezitu vec v praci. Teraz tu sedim za PC a mam zase tie strasne pocity, vsetko sa mi v tele trasie, mam tu blbu chripku, moje myslienky zase zacinaju beha hore dole citim totolnu bezradnost. Ja by som tak strasne chcela, keby som niekoho z vas spoznala, ze byva blizko PN, ja by som si to velmi priala.

katka30

Dakujem Monika, Tani. Ja sa len bojim si zobrat nejake ine lieky, kedze neviem co mi ako bude ucinkovat ked beriem Cipralex, Lexaurin aj Xanax. Ale dnes bambule, ja som z tou chripkou uplne skolena, uz ani neviem ci mi je zle od choroby alebo od uzkosti.....