Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
DADA tieto lieky beriem týždeň. Možno je to naozaj len zhoršenie kým zaberú, lenže už som z toho hotová, vyčerpaná... dnes som taká slabá a tak sa mi točí hlava, že nič, nič... nebaví ma takto žiť... Mišiak nie je to také ľahké ako ty píšeš; ja žiť chcem, veľmi, veľmi, robím čo sa dá, ale je to nad moje sily... kto nezažil, nepochopí
Mišiak,ten spitomin užívaj dlhšie nie je návykový a nie je to ani AD.Si len na začiatku a určite nie si na tom tak zle ako ostatní daj si predpísať aj lexaurin a keď ťa to chytí tak si polku alebo aj celý daj len pozor nie často.Ja som bola na tom tak isto ako ty,len ja nepijem.Mala som to z práce,neustály stres atd.Podcenila som to a lieky som nebrala.Dosť som sa pozorovala a začala som si namýšľať všetky choroby.Zomierala som každý deň a hlava sa mi točila celé dni.Nebola som schopná sama fungovať.Bála som sa chodiť sama do mesta do supermarketov potom som sa dostala na tento pokec a to mi veľmi veľmi pomohlo.Znovu som vytiahla sptomin začala som pozitívne myslieť,nepozorujem sa,čo sa týka práce veľa vecí prehodím z pleca na plece no je zo mňa iný človek.Tiež mi to ale trvalo.Lexaurin som už dlho neužila a cítim sa vcelku dobre.Nepodceň svoje zdravie máš len jedno.Kašli na kamarátov,ty ti nikdy nepomôžu.Držím ti prsty,určite to za pomoci manželky zvládneš.Takže pozitívne mysli,často chodievaj na prechádzky,doužívaj spitomin,nevylihuj v posteli stále sa niečím zaoberaj a hlavne sa nepozoruj a zmena sa dostaví
Dobre ranko....mne je dnes lepsie co sa tyka chripky, ale nejako ma dost boli hlava. Musim ist upratat aspon kuchynu. Tani zijem s mamou, byvam v rodicovskom dome, ktory je napisany na mna. Moj priatel by tu mal s nami byvat, ale on stale uteka domov, lebo on ma tiez svoj vlastny dom, ale je to na dedine a mne sa tam nepaci, lebo okrem senku nikto nikam nechodi, vsetko nezamestani a pritom zdravi ludia. Nikdy som nechcela byvat v rodicovskom dome, ale nejako som sa rozhodla, ze to je ta naj volba, velka cast domu prerobena, takze je pekny, ale na jar mam plany urobit nejaku zmenu v dome. Ja mam este aj nalozene s inymi vecami. Moji rodicia sa rozviedli pred 5 rokmi a otec sa znova ozenil. Viete kde byva? Dom ma tesne pri mne a byva tam so svojou novou zenou ktora ma 24 rokov a maju 3 rocnu dceru, myslim, ze aj to mi moc pridava. Je to tazke, a velmi kd som prisla z UK som sa toho bala, niekedy som tak zufala, ze si myslim, ze ja som na tomto svete dostal tu najhorsiu kombinaciu zitia.
ahojte vsetci!Tani kolko dlho beries tie lieky?mozno ti zacnu zaberat az po nejakych 3 tyzdnoch.nemas prijemne rano?nie si sama.aj ja som ako mechom udreta,a roboty mam ako na kostole,takze sa musim premoct,a hybaj dada makat.takze ked ti je najhorsie pomysli si ze raz to skonci a budes sa mat aj ty OK,a skus zacat nieco robit.ja viem ze to nemame lahke,ked je nam tak pod psa,ale fakt musime niecomu verit,lebo to inac neprekoname.vies mozno to je aj tym,ze nas organizmus je uz nauceny aj na to zle a ked nam je obcas fajn,tak to nechce prijat,ale mi musime nad tym zvitazit.takze hlavu hore,usmev na tvar a ideme dalej.drzim palce aby si to nielen ty,Katka,Misiak ale aj mi ostatny dokazali.drzte sa Dada!!!!
Kto má dnes pekné ráno? Ja veru nie... Adulík však ja už prestávam veriť, že mi tieto lieky zaberú... zo začiatku sa mi zdalo, že to budú oni, že to je lepšie, ale teraz tento hrozný pád... ja si vôbec neviem predstaviť ísť do roboty a fuńgovať, to je čisté peklo tento život. A Adulík ty žiješ sama? To nie je bohviečo, to musíbyť fest ťažké s našimi stavmi... KATKA30 a ty žiješ s mamou a ten priateľ býva u vás, či ako? Vieš, ja žijem s chlapom, ktorý si prepil 20 rokov života a teraz je abstinujúci alkoholik. Práve preto mi tak rozumie a podporuje ma a stojí pri mne; lebo sám si prešiel svojím peklom. Kým nezačne ten tvoj abstinovať, tak ťa bude len tlačiť dole, to viem veľmi dobre...
Katka tak to je naozaj smutne :( takto sa trapit kvoli chlanovi ale laska si nevybera.jedine co viem je ze alkohol je humus.ziadna porucha nieje prijemna ale kym to netrva stale tak je aspon to pozitivne.ja sa bojim a neviem coho.taky vnutorny strach a chce sa mi plakat.a neviem s coho.niekedy mam myslienky naco som na svete,aj napriek tomu ze mam ciel,chcem mat rodinu tj dietatko s mojou manzelkou aj napriek tomu ma prenasleduju take myslienky.ale viem ich odohnat a mysliet pozitivne ale vracaju sa.najlepsie sa citim v noci.ako aj teraz.od vecera mi nic nieje.zrejme si len musim rozkazat.da sa to ale musim byt silny.mozno to je len ten chybajuci alkohol a casom tp prejde.beriem spitomin tak mozno aj ten uz zabera.uz si pojdem lahnut.dobru noc vsetkym :)
Veve...predtym som mala priatela, s ktorym som bola 5 rokov, odisiel odo mna do BA a tam zacal podnikat, cely zivot sa na nieco hral, ale nemal nato. Dlhov mi spravil viac nez dost, nezalatene faktury boli jeho oblubenym, dokoncva ja koza som si zobrala uver aby si mohol kupit auto, uver splacam, auto ani jeho uz 5 rokov som nevidela. Takze moj zivot v partmerskom vztahu nema obdobi, asi aj preto to vsetko sa na mna vali.
Ahojte vsetci , no je pravda, ze kto to nezazil tie nase stavy, nikdy to nepochopi...Katka, musis to mat tazke...co sa tyka alkoholu, nevyjadrujem sa uz k tomu, nepoznam horsiu pliagu, poznam to u otca...uz s nimi nezijem, ale ked mi nedviha vecer mobil, alebo dvihne opity,tak pokial mi mama neda vediet, ze je v poriadku doma , tak som hotova...no, co brutal, inac ho velmi lubim,dala by som za neho zivot, ale niekedy ...Tani, chod vpred,da sa to, len to chce cas, pockaj,kym ti poriadne chytia lieky...ja som cosi chora, liecim sa ako viem, ale do prace chodim, musim, keby som ostala doma, to by ste tu citali veci, neviem niekedy prezit ani vikend doma, ked som sama doma, alebo aj nie, je mi zle,musim mat vzdy nejaku cinnost, aj ked nasilu...aj ked vieme, ze nie vzdy sa to da...tak zatial sa mi majte dobru
Katka30 tak aj ty to máš so svojím priatelom tiež ťažké.Alkohol je sviňa poznám to podla môjho otca.Ja našťastie skoro vôbec nepijem lebo mám citlivý žalúdok a po alkohole mi nie je moc dobre.
Katka najhoršie je že ťa tvoj priatel nechápe a ťa psychic.nepovzbudí.A ešte keď sa takto opíja...no hrôza.Nerozmýšlala si od neho odísť? Verím že máš aj na lepšieho.To je dobre že máš takú dobrú mamu.Ona je pre teba taký dobrý anjelik.
Ja som po pôrode mala popôrodnicku depresiu a príznaky na laktačnú psychózu.Tak mi museli zastaviť mlieko-obväzovali mi prsníky a nasadili mi tabletky ktoré som pred otehotnením užívala.Potom sa mi môj psychicky stav postupne vyrovnal.Takže našťastie to zastavili včas.