Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojte baby......Ja idem zajtra k doktorovi na kontrolu,uz mi aj moj sertralin konci,tak uvidim ze co mi zase predpise.......Nejaka som unavena,stale by som spala......
no vidis Tani aspom nieco si dnes pre seba urobila.pisala som doobeda ze mi je fajn a teraz tak trochu pod psa.neviem,asi mi nemoze byt cely den dobre.do prkna musim to zvladnut stoj co stoj.mam tlak v hlave a zase tie oci.a napatie normalne by som vykrikla.snazim sa to prekonat.pojdem von a uvidim.Tani drz sa!budeme sa tu drzat navzajom.
Tak som bola s mamou a so sestrou na prechádzke so psom... polhodinová prechádzka je pre mňa nadľudský výkon. celý čas som sa triasla, v hlave kolotoč a stále pocit, že odpadnem... vonku je síce krásne, ale čo z toho??? idem sa spamätať trochu
Tani no vidis mas okolo esba vela ludi co ta podrzia a to se pocita panove he he.a v tom ze takyto muzi co psychicky dokazu nicit takych sa ozaj treba co najskor zbavit.musim to nejak vyriesit.dufam,ze raz mi to vynde.a deti?hm..mam krasne tri dcery a najkrajsie tri vnucatka na svete.mam super kocky.som im mamou ale aj kamaratkou.so vsetkym sa mi zdoveria a snazim sa pri nich stat v dobrom aj v zlom.nechcem ich zatazovat svojimi problemami i ked mi najstarsia dcera povedala "mami hocikedy mozes prist aj s najmladsou ktora ma 17 rokov byvat.nie je problem.ale ja nechcem z mojho bytu ist prec.je to moje a jednoducho si to musim vyriesit a basta.dakujem si mila ze si mi zlozila taky kompliment.viem co to obnasa.ked je clovek v takomto rozpolozeni.preto by som chcela,aby sa nam uz zacalo darit!myslim ze toho trapenia sme mali uz dost a nech sa uz aj na nas stastie usmeje,a slniecko nech nas zahreje.takze hlavu hore,a nevzdavat sa!!!
Tí psychickí vydierači a manipulanti sú najhorší chlapi zo všetkých... by som ich neviemčo...
DADA aké máš ty detičky?
DADA ty si super milá baba :) tiež som zo západného. To je najmenší problém, ja mám okolo seba ľudí, čo pre mňa spravia prvé-posledné, vždy mám ísť s kým von... ale teda v takýchto kritických dňoch som najradšej s priateľom alebo rodičmi... ešte potom so sestrou alebo s troma kamarátmi, s ktorými sme si veľmi blízki a podporujú ma ako vedia.
No a na prechádzku sama, to neexistuje, to fakt nezvládnem, ja sama nechodím vôôôbec, maximálne zo zástavky domov alebo z domu na zástavku... keď mi je fakt že lepšie, tak sa odvážim ísť sama so psom alebo na terapiu, tam tiež chodím sama, ale to je všetko. Ja nie som schopná sama fungovať, to sú všetko príznaky zase agorafóbie :)