Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
DADA veru opäť, posledné 4 dni nonstop. Mala som ráno 37.3, ja vyššiu teplotu nikdy nemávam, som taká zoslabnutá, že sa mi nohy trasú, keď chodím a ruky aj pri písaní. Priateľa som vyslala s malou k jeho rodičom, nech si chudátko odo mňa oddýchne, už je z toho aj on na nervy. Tak som u rodičov, tu je kopu ľudí a bezpečné prostredie, takže to je fajn. Veď ja sa premáham, už len to, že neostávam celý deň v posteli a neplačem a nezúrim je obrovské premáhanie sa. Mama našla kontakt na nejakého liečiteľa, asi mu zajtra zavolám.
Nie je dobre zotrvavat vo vztahoch ktore vam len ublizuju a zhorsuju zdravie, ved naco si este viac pridavat. Myslim ze uz len zdravotne problemy davaju dost zabrat, nie to este riesit problemy vo vztahu, rodine, praci atd., nestoji to za to sa takto este viac trapit.
ahoj Tani.opat sa ti toci hlava a mas teplotu?mne je zatedy fajn ale neviem dokedy.Tani skus sa premoct.chod na prechadzku s priatelom.ja chodim najradsej bud sama,alebo s kamaratkou.nesmies sa bat ze odpadnes.premoz sa,skus to.zhlboka sa nadychni a povedz si sama pre seba ze to musis zvladnut.ved ty si silna zena,ked si zvladla taku tazku chorobu,tak musis aj toto.velmi ti drzim palce aby si to dokazala.len sa toho neboj!!!
DADA ďakujem ti za povzbudenie. Ja mám zase teplotu, neviem či je to ozaj viróza alebo súčasť tejto úzkosti. Dnes mi je strašne, tak sa mi točí hlava a mám takú derealizáciu, že ani neviem, kde som a čo sa deje a idem len odpadnúť a do mdlôb
katka bol som u psychitra.u dvoch.a diagnoza je abtinencny priznak,a nieco o etylalkohole :) povedali ze to je jasny navyk a ze to alkohol vyvolal.dnes mi je v podstate dobre od rana.snad to neprejde.zatial to fyzicky stav neohrozuje ,len chodim ako bez duse a chce sa mi plakat a velmi sa bojim ze to neprejde.to je jedine.v noci to opadne.mozno to chce naozaj cas.beriem spitomin a v pripade potreby neurol ktory som si este nedal nikdy :) to len v pripade potreby :)uz som mal aj horsie myslienky ako keby som bol prazdny a pritom som stastny.jasna depresia ale snazim sa to eliminovat.o 2 tyzdne idem na kontrolu.ak to neprejde tak zrejme mi nasadi AD.lebo naposledy ked som bol u nej som mal len strach a teraz plac a smutok ale to asi patri k tomu.pomaha mi manzelka aj rodina tak sa snad nemam coho bat.vyvolal to vo mne nechutny alkohol ktoreho sa uz nedotknem.ludia sme rozny.niekto chlasta cely zivot a nic,ja som chlastal par rokov z nudy a vyvolal vo mne depku.ved depku najcastejsie vyvola alkohol :) uz 3 tyzdne som bez kvapky alkoholu a aj preto mam asi take myslienky,lebo mam zrazu vela casu.manzelka mi vcera kupila iphone tak sa tesim :) dakujem vam vsetkym a zelam pekny dnik.
Misiak, to neni z toho alkoholu, poznam to, moj priatel dost pije......to je jednoducho uzkost, ale to mas zaciatok, tak sa to snaz dat co najskor do poriadku, pokial pocitujes len plac, pomoze ti mozno len psycholog, pokial ta sprevadzaju aj ine veci, myslienky, ktore sa ti v hlave nedaju zastavit, tocenie hlavy, paniky, vysoky tlak, tak nepadaj do paniky a chod hned v pondelok k doktorovi.
ahoj Tani.idem k tym tvojim prejavom uzkosti.tocenie hlavy mam aj ja,kedysi sa aj mne telo triaslo,napatie v tele od rana.to odpadnutie nie,ale blba myslienka ze sa zblaznim,nervozita v zaludku,navaly tepla,strasne sa potievam pod pazuchamy,tlak v hlave,a krcna chrbtica to ani nehovorim,a moje oci ked sa na nieco pozriem,akoby sa mi to pohybovalo.a plakat?to poriadne neviem co je.neda sa mi plakat.to uz musi byt ze 1x za 3/4 roka.ale ked sa mi ta myslienka "to zblaznenie"da do hlavy,vo mne sa nieco vzprieci ze nie to sa nestane.kedysi som mala aj ja strach,ale teraz ani tak nie.a ty nesmies tomu strachu prepadnut,lebo steach nie je dobry radca.nesmies sa bat.Tani hlavu hore.vzdy si pomysli ze nie si sama komu je takto na svete zle.je nas mnoho!
Zuzanka dakujem za povzbudenie.samozrejme aj ostatnym.ten spitomin budem uzivat dalej.dnes som bol na jednej oslave a cely den mi bolo do placu a smutno.bojim sa toho ze to nikdy neprejde ten strach a smutok.zrazu ked si poviem ze som zdravy a mam rodinu tak to prejde.ale to zlo zvitazi a za par hodin som zas smutny.bojujem s tym ale ked sa utesim ze nemam sam tento problem a su ludia ktory maju horsie problemy tak to prejde.ved ja v podstate zijem plnohodnotny zivot akuarat som smutny a bojim sa a neviem s coho.zacinam verit ze to je z toho alkoholu.je to ako ten film na hromnice o den vice.kazde rano je take iste a veri ze zajtra to uz nepride.sranda je to ze kezdy den ako sa zotmie sa mi ulavi vsetko opadne a je mi super.nechapem to.kazdy vecer to same odide aj strach aj smutok.uz si robim srandu ze zacnem robit nocne :) dakujem vam vsetkym.a drzte sa
Inak zistila som, že mám teplotu, mám už druhý deň ten pocit, tak som si odmerala a ejha... snáď je to zhoršenie spôsobené tým, že mám nejakú virózu. Bolia ma aj uzliny a slabšia som ako obyčajne a svaly ma divne bolia, aj hrdlo, aj tá hlava bolí (čo mňa nebolieva, len sa točí), tak som si dala paralen, dám si sprchu a šupnem sa pod deku. Apropo, kde je Monika?
K tomu priateľovi - trvalý pobyt tam môže mať, zato ho môžeš poslať dokelu... čí je ten byt?