Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

kedysi pred tými 4 rokmi mi to začalo tak nenápadne... občas sa mi zatočilo a zdalo sa mi, že odpadnem, ale prešlo to po pár minútach... potom sa to stupňovalo, až som myslela, že umrem, ako teraz - ani chodiť som nemohla a tak som išla na antidepresíva... odvtedy som s tým nemala problém, až teraz zase 3 mesiace

ooo/táňa

EMMA nemala som ho vždy, jasné, že nie, to by som už zošalela... sú dni, keĎ je to lepšie a dni, kedy je to neprekonateľne príšerné ako napr. dnes. Neviem s tým robiť vôbec nič... mne sa točí, aj keď nie som v strese... a tiež sa mi pri tom divne pozerá... skús mi to popísať konkrétnejšie, o tom pozeraní a točení...sprevádza to ešte niečo?

emma18

ooo/táňa: ahoj, prosim ta to tocenie hlavy si mala vzdy alebo ti to len tak z nicoho nic zacalo? lebo mne to najprv zacalo tak ze sa mi tak divno pozeralo no neviem to ani vysvetlit a teraz sa mi tiez toci hlava a je to hrozne. zacalo to asi pred 3 dnami. a toci sa mi hlavne ked som v strese. ked som v klude tak je to lepsie . dost ma to rozculuje. co s tym robis ty? alebo ako to riesis?

ooo/táňa

DADA tak som ako na kolotoči momentálne stále od rána božieho :) Ale som si povedala, že dosť vyplakávania, idem robiť palacinky. MONIKA to je krásna práca, joj aj ja by som si chcela niečo také milé vymyslieť, len ja by som s nimi iste nemohla chodiť von...keďže ledva chodím sama. ALŽBETKA to si presne aj ja hovorím, že možno zajtra ráno to bude iné... ale vlastne v poslednej dobe si to už ani nehovorím, ale dúfam stále... a ono niektoré rána sú naozaj iné, ale je ich mááálo. Budem informovať, jasné... DADA idem ti to poslať

dada

ahoj tani.bola som v tom meste,vybavila som,ale je mi hrozne.fakt pod psa.tak sa mi hlava toci a tie oci.ja neviem,ci to nemam aj z toho,ze mam nosit okuliare a nenosim ich.ale ozaj dnes je hadam kazdemu druhemu cloveku zle co som stretla.som ako nadrogovana.v hlave cisty vymet.moj mail je:rena09@azet.sk.som ti velmi vdacna.som zvedava ako budem zajtra fungovat v tej novej praci.drzte mi palce.Tani ako ti momentalne je?monika9 aj tebe je tak pod psa?do prcic raz to musi skoncit baby!!!

alžbeta

Táni, potom píš ak Ti bude lepšie po tom experimente, išla by som aj ja. Mňa od rána bolí hlava a mám tie tlaky v hlave - je to hrozné, už len čakám kedy ma to skolí. Dnes je nejaký zlý deň, pozorujem, že nikomu nieje dobre. Ja si veľa ráz myslím, že ráno otvorim oči a bude inak, ale opak je pravdou, vždy sa zobudím do tejto nie najlepšej reality. Keď sa preberám je ešte ako tak, ale keď začne mozok pracovať som tam kde som bola. No čo už, uvidíme čo nám prinesie zajtrajšok. ahojte

ooo/táňa

Monika aj ja to tak mám v pláne, že si nájdem niečo nenáročnejšie počas péenky, ale zatiaľ nie som v stave ani len hľadať, nieto ešte pracovať... kurňa koľko toto bude trvať?

monika9

ja som si kupila tarot,vzdy ma zaujimala nomerologia a podobne veci,ako nie cierna magia ajked sem tam by nebola naskodu......