Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
skorica, ja sa stravujem vylucne zdravo az dietne, pokial sa da aj cvicim, ale dole mi kila nejdu ani za svet. odkedy beriem AD tak som nabrala takych 15kg za par rokov urcite. ale pocula som ze niektori ludia pri AD nabrali aj za pol roka tolko, tak to som na tom este vlastne dobre. mna to dost hneva lebo ja som si vzdy davala pozor na vahu, ale toto neviem nijako ovplyvnit. ale nie kazdy ma taky problem, niekto zas schudne, nechapem.
vlastne moja otázka je, že ty si kolko pribrala? A za akú dobu?
Sunnie, prečítala som si, že berieš Ad už dlhšie a že si pribrala. Ja som brala rok potom som rok nebrala a teraz beriem zase už 6 mesiac a počas tej doby vyše 2 rokov sa na mna nalepilo 10 kg. Dnes ma to už naštvalo a začala som cvičiť a držať trošku dietu.
ahoj Emmi,takze stresovy faktor bude predsa len skola,musis sa poriadne zamysliet nad tym ze co by to v tej skole mohlo byt.....ja som objednala vikendovy pobyt vo wellness centre.Tani tych psikov to az ked dom dostavame,snad niekedy cez zimu by som zacala.....a asi pojdem na tu akupunturu
ooo/táňa: ten test mi vysiel slaba DP/DR. hrozne ma to vsetko stve. lebo napriklad cez vikend ked som v pohode tak je setko OK. vzdy mi to pripada ako keby mi ani nic nebolo a potom pride skola a setko je spat. tocenie hlavy, stres, strach zo vsetkeho a ten hnusny pocit a vsetko dokopy. hrozne ma to stveeee a uz ma to nebaviiiii :o( pcham sa s vitaminmi a doplnkami a neviem s cim vsetkym. snazim sa nemyslet na hluposti a aj tak je to na prd vsetko. normalne sa cudujem ze dokazem chodit do skoly a normalne existovat ked denno denne trpim jak kon. som z toho hrozne unavena.
ooo/táňa: no tie doplnky :o) snazila som si vsugerovat ze mi pomahaju ale .... hhhh no asi si vies predstavit. vobec mi to nepomohlo. ale predtym sa mi hlava netocila vobec. to som aj spominala. zacalo to tak pred 3 dnami. snazim sa aspon pit vodu. lenze to by mozno pomohlo kebyze mam nizky tlak alebo co ale ja sama dobre viem ze to mam vsetko zo stresov a z toho ako kazdy den prezivam to co prezivam. ved ty vies ake to je. a neviem co by mi na to pomohlo :o(
EMMI skús nejaké alternatívne veci, keď nechceš brať AD... homeopatiu, psychoterapiu, akupunktúru... ja neviem... tie doplnky od RNG čo robia?
EMMI z kavy to urcite nebude... depersonalizace.info
skus si dat tento test, ci to nemas z toho...
Ja skusam aj ine veci ako AD, som odhodlana skusit vsetko, zatial viem, ze akupresura nezabrala, terapia je fajn, ale zatial nepomaha; teraz testujem liecitela a pojdem dalej... veď ja tu o všetkom informujem :)
ooo/táňa: a to nie je na to nic ine len AD? lebo tie nechcem uzivat. ale zas take ako mineralka a kava mi asi nepomozu. moze to byt aj z toho ze mam 21 rokov a vobec nepijem kavu?
ooo/táňa: no tak ked pozeram tak ma akoby bolia oci a pripadam si taka spomalena ako keby som sa ani nepozerala cez svoje oci :o) je to divne a tazko sa to popisuje. ale je to velmi neprijemne. no a okrem toho sa mi zacala tocit hlava. no hroza :o(