Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
drogy su jednym z mnohych spustacov. niektorym stacilo zahulit travu a skoncili na antidepresivach.
tani ja som napriklad vyskusal az 10 druhov AD az teraz mi sadol cipralex.
zabral az po 14 dni a to 13 den mi bolo este strasne zle uz som sa xystal za psyxosom .ja na tvojom mieste vydrzim este aspom 14 dni ak nebude lepsie zavolaj psyxosovi ci si mozes zvysit davku ak nepomoze ani to hladaj dalsie AD hovorim z vlasnej skusennosti
uz si skusala seroxat ? a hrozne ti drzim palce nex ti je lepsie pa :)
daj vediet ake to bolo na tej akupunkture,ja si tu tiez nejaku vyhladam....Zatial si cez vikend snad uzijem to wellness....idem navarit kapusticku,nech sme odolny voci chripke
no každé AD má inú účinnú látku a nie každá ti proste sadne. Sertralín beriem 10 dní, takže to je málo... a hlavne ja mám recidívu ochorenia a tie sa vždy proste liečia ťažšie ako prvýkrát. Na akupunktúru idem zajtra, práve som sa objednala... povedala, že môžme skúsiť, že by to mohlo zafungovať... tak uvidíme
ale &tani to jedno ze ake AD beries uz ich beries hadam aj mesiac a stale nic??To je jedno ci je to sertralin alebo iny nazov,podstata tych liekov je rovnaka,ten sertralin ti kludne mali dat na 100mg ze den.....Mne ako je lepsie od zaciatku brania tych AD,uz sa aspon nedusim aj to palenie pri srdci ustupilo,zostal len ten nevysvetlitelny pocit strachu neviem ani z coho,unava,a taka nechut k vsetkemu.....A co akupunktura pojdes?? Ja to budem musiet niekde pohladat,aj by som isla,teraz zase idem na wellness pobyt aspon tu krcnu chrbticu rozmasirivat
Monika ja som z mesta, v ktorom je primár psychiatrie medzinárodne uznávaná kapacita a moja psychiatrička je jeho neter... takže si myslím, že tu niet čo riešiť. Doktorka povedala, že minimálne dva týždne musíme čakať a potom môžeme riešiť ďalej, ak sa nič nepohne, tak zvýšime dávku, lebo beriem minimálnu... takže len mám čakať do dalšej kontroly... že lieky mi istotne zaberú, len trpezlivosť... ja som možno málo trpezlivá, lebo tie prvé dve antidepresíva som možno nevydržala brať dostatočne dlho a viac-menej som prinútila doktorky mi ich vymeniť... tak skúsim pri týchto dlhšie vydržať
Ahoj katka,crevna chripka to doverne poznam aj na mna sa minule nalepila,ale ja zvyknem mat hnacku aj bez tej pliagi,zrejme z liekov,niekedy mi ani netravi,kocky vy ste pribrali s AD??,ja som schudla,mne po tych liekoch nechuti jest az sa tak niekedy premaham daco dat do ust.....Tani ty by si mala zajst na nejaku specializovanu kliniku,dlho ti nic nezabera
KATKA30 to preto, že stres oslabuje imunitu, tak sa na nás všetko lepí... Ja som volala tomu liečiteľovi ráno, že prečo mi je tak hrozne zle, fakt sa mi výrazne pohoršilo, večer som mala atak, od rána ma chytajú stále znova a znova a on napokon povedal, že nemám skúsenosť s liečením niekoho, kto berie AD a že sa to zrejme bije... čosi na mne robil cez telefón, ale idem zomrieť... ja fakt neviem čo budem robiť
Tak to mi neuverite, nie ze je vsetko nabalene na mna, k tomu chripka, este som dostala aj crevnu chripku, zvijam sa tu ako male dieta na posteli. Myslim, ze od rana som bola asi tak stokrat, musela som odist z roboty a to uz som sa skoro kamaratke v aute vytoto, ja mam strasny osud......