Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

katka30

Ahojte vsetci, dada mas pravdu na dosraneho aj hajzel padne dnes som sa skoro vy.... s podoby, s prepacenim. Uz druhy den, zajtra musim do prace, uz dnes som trochu robila z domu, ale to sa neda. Zajtra mam tolko porad a rieseni, ze sa z toho zrutim. Unavena som aj z nic nerobenia. Dnes som mame povedala, ze som musela byt hrozne zla v minulom zivote, ked kazdy den mi je nieco a neviem sa z toho dostat. Povedala, ze to mam po nej. jej zivot je vsak dost takzy a ked si predtavim dalsich takychot 20 rokov, amen ma. Rozhodla som sa, ze sa dam pokrstit a zacnem chodit do kostola. Verim a dufam, ze mi to pomoze.

ooo/táňa

Vyhráme! Teplota sa ani mne nepáči, ale po chemoterapii ju zvyknem mávať a nikdy nič vážne neznamená, takže sa veľmi neznepokojujem v tomto smere... Nie, takú prácu nepoznám, nikdy som fyzicky nepracovala, na to nie som vôbec uspôsobená

dada

Tani mam taku robotu kde sa narobim ako kon.neviem ci vies co to je,ale takymi nozami sekam material,z ktoreho sa vyraba gumova obuv.ta tvoja teplota sa mi nepaci,ale mozno mas nejaky zapal v tele.poslala som ti jeden meil,neviem co nan povies.hovoris te pomalicky bojujes.len bojuj.ja robim to iste.fakt hadam ked tak bojujeme,raz tu bitku vyhrame.co ty nato?drzim palce....

ooo/táňa

DADA a akú máš novú prácu? Náročnú? Ako sa ti tam páči? Ja mám stále tú teplotu, raz žiadnu, raz 37.0, raz 37.2, tak idem zajtra na krv ráno, nech sa na to pozrú, lebo ten liečiteľ tvrdil, že mám málo červených krviniek

ooo/táňa

Ahoj Dada, no taký trochu čudný deň... cez obed sme boli s otcom nakupovať, poobede som išla domov s priateľom, kde som skoro dve hodiny telefonovala s kamošom, ktorý zavolal úplne práve včas, lebo som začínala mať pocit, že na mňa ide atak... a tak bojujem pomaličky...lepšie ako včera, to iste. Ale isté je aj to, že nie dobre :)

dada

ahoj monika aj ty mas problemy s krcnou chebticou?je to velmi neprijemne,hlavne ked ma clovek zavrate na hovado.baby,chalani ale sme dopadli co?nestacia PP ale aj neurologicke,katka chripku.s prepacenim na dosrateho este aj hajzel padne.co nam ine zostava,len sa s tym popasovat,a vyskusat aj nemozne,len aby sa nam ulavilo.musime to zvladnut stoj co stoj.musime nad tym vyhrat!!!!tak nech sa nam vsetkym len a len dari.

dada

ahojTani.dakujem ti za ten meil co si mi poslala.uvidim ako mi to casovo vyde,lebo ako som ti pisala tak dnes som nastupila do novej prace.ako sa mas?mne vcera a este dnes rano bolo pod psa,navaly tepla,a triasla som sa ako huspenina.nevedela som ci to vrobote zvladnem.ale dalo sa.mozno to je aj tym ze mam za par dni mam dostat menzes.dnes sa ako citis?co si robila cez den?ak sa ti bude chciet tak mi napis.citala som ze ides na akupunkturu.som zvedava ako ti potom bude.ahoj dada

emma18

ahojte musim sa vam pochvalit. dnes som mala uplne dobry den. bola som kludna dokonca som sa stale smiala s kamoskou, tak ma to teraz velmi tesi ze konecne som mala normalny den.tak dufam ze taky bude aj ten zajtrajsi :o))))tak drzim palce aj vam.