Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Katka co ti poviem dneska som vstalao pol jednej a keby sa dalo tak spim aj dalej,neviem co je to so mnou,ja nelubim dlho spat a teraz by som prespala aj cely den........Tani ja som sa rozhodla byt docasne doma,casom si nieco najdem nenarocne na zaciatok....
ja naozaj premýšľam nad tým, že takýmto štýlom prídem o prácu...radšej už ani moje príspevky nečítajte, lebo som na hranici zúfalstva... Ani si to po sebe nemôžem prečítať čo sa mi tam motá hlava
DADA kým môžeš ísť do mesta a vybavovať veci, tak je to dobré. Kým vládzeš chodiť do roboty, tak je dobre. Kiežby som ja toto zvládla... Ja mám problém chodiť po byte...Hypotalamus je čast mozgu, ktorá riadi nevedomé procesy; riadi takmer všetky vegetatívne funkcie ľudského organizmu. Jeho činnosť spočíva hlavne v zlaďovaní jednotlivých vnútorných orgánov do komplexnej odpovede. Napríklad pripravuje všetky orgánové sústavy na zvýšenú fyzickú alebo psychickú záťaž.
Ahoj Tani,prosim ta co to je ten hypotalamus?a kde si bola u toho liecitela?aj mne ja dnes ozaj pod psa,a zajtra nastupujem do novej roboty.jednoducho to musim zvladnut,sice neviem ako,ale musim.aj som sa musela zasmiat,ked si napisala o tych liekoch,ze hadam do 50-tky sa nejake najdu,co ti pomozu.ja presne ani neviem aku mam diagnozu,lebo mi to lekarka nepovedala,vlastne ani neviem naco sa liecim.ked budem mat viac casu,tak ti opisem co mne je a mozno ty mi povies co to mam.musim ist do mesta si povybavovat veci.zatial sa maj a drz sa.
DADA božemôj ani si nevieš predstaviť ako by som ja chcela žiť normálnym spôsobom života... lenže ja stále menej verím tomu, že to ešte bude možné... Dnes som bola u liečiteľa ráno... to bola riadna haluz... došiel k tomu, že mám narušený celý centrálny nervový systém a nefunguje mi hypotalamus, tak mi ho spustil.. potom že mám málinko červených krviniek, takže nemám dokysličený a dokrvený mozog a z toho sú tie problémy... mám jesť železo a o tri dni mu zavolať, že ako to pokračuje, lebo mi údajne pouvoľňoval všetky cesty v tele... Pôvodne čakal, že mi bude dobre hneď tam na mieste činu, ale môžem povedať, že mi je katastrofálne zle. Taká derealizácia a to príšerné točenie hlavy s pocitom na odpadnutie... ja som zúfalá proste, fakt
katka30 kľudne tie lieky ber, jasné, neboj sa závislosti, zo začiatku to dávajú každému
Alžbeta, ja viem, veď už beriem tretie... koľko ich je druhov? Možno do 50-tky mi niečo nájdu
Ahojte vsetci.....ja som dnes tiez nejaka vselijaka, prepadaju ma zase pocity charakteru potenia ruk, sucho v ustach a take cudne pocity sklucenosti, neviem, ablsutne sa mi nechce ist do prace, najradsej by som lezela cely den. Chcem sa len spytat, ci mavate stavy, ze by ste prespali aj 20 hodin, ja spim 8-10 hodin a je mi malo. Keby som si poobede lahla, tak urcite spim dalsie 4 hodiny.
ahojte vsetci.to tu dnes nikto nebol?ako sa mate?a ty Tani co mas nove?mne je dnes tak vseliak,len dobre nie,a vonku je tak krasne.boli ma krcna chrbtica,mam tlak v hlave,a tie moje oci.normalne by som vyskocila z koze,taka som na seba nahnevana.tak sa mi ziada zit normalnym sposobom zivota.radsej by som zniesla jednu po papuli,ako toto prezivat.tak si zelam aby nam to vsetkym skoncilo.rano sa zobudit a byt fit,ako keby sa nikdy nic nestalo.prajem to vsetkym,ktory takto trpia!!!ale musime s tym bojovat,nic ine nam nezostava,takze holky a kluci hlavu hore,hlboky nadych usmev na pery,a ideme na to ahojte!!!Dada