Úzkosť

sunnie

Katka, trpezlivost. Moze sa brat viac liekov aj dlhodobejsie. Mozno aj mesiac bude trvat kym ti zaberu, uvidis. Terapiu by som skusila, za to nic nedas a mozno ti pomoze.

alžbeta

Táni, je to individuálne.Každému zaberú lieky inak. Čítala som ako jeden pán užíval AD, hodne písal a tým si pomáhal.Keď skončil 6 týždeň užívania, napísal, že konečne zabrali a je mu lepšie. Tie AD sa musia s Tebou skamarátiť a ak to nepôjde doktorka Ti dá druhé. Držím palce.

ooo/táňa

ja rozhodne som za psychoterapiu... dobrý psychoterapeut sa ťažko hľadá, ale keď sa už nájde, tak isto neuškodí, ak nepomôže

monika9

no vidis katka amne doktor prave naopak doporucil terapiu a tomi uz doporucila aj obvodna lekarka lebo ze tam mi pomozu vybudovat moju psychiku a vychytaju sa tam tie priciny uzkosti.......ja beriem lieky dva mesiace a nieje to stale ok

katka30

Bolo som dnes u doktora, chvalabohu som sa nerozplakala a nechal mi este na dalsi mesiac vsetky lieky. To sa moze Lexaurin, Cipralex a aj Xanax uzivat tak dlho? Myslela, som ze ten prvy a treti liek je navykovy. POvedal, ze ked mi horsie, tak si mam dat cely Cipralex. Ked som sa ho pytala, ci nepozna nejakeho terapeuta, tak povedal, ze to nemam ani skusat, ze terapeut moj psychicky stav len rozbabre a potom ho nevie dat doporiadku. Neviem co mam robit, lieky beriem presne tyzden, to je este len zaciatok? Kedy zacnu ucinkovat tak, aby som tie stavy nemala jeden den a na druhy den nic a potom zase cely den a na duhy nic. Naposledy som to mala tri dni, myslela som, ze sa zblaznim alebo hodim pod vlak. Chcem zit normalne a nemysliet nato. Moje myslienky sa vzdy skoncia len pri tom jednom, too je teda desne az zufale......poradte

katka30

Ahojte...no ja mma dneska den....edim tu v kancli a mam spotene ruky ako keby som kopala neviem co. Uplne je mi cudno a zacina mi zase ten sprosty pocit, boze uz ma toho zbav. Je to desive, neiem ako to dnes v praci vydrzim do jedenastej vecer. Bojim sa.

monika9

tak som doma od doktora ako nic sa nedialo,len mi povedal ze tie stavy su bezne prechodne a casom by mali ustupit a zase mi doporucil terapiu.....kazal mi uzivat 100mg sertralinu ale uz len vecer v jednej tabletke.....neviem co bude teraz cez den so mnou......idem varit segos radsej

ooo/táňa

Alžbetka len mne doktorka povedala, že do dvoch týždňov by malo nastať výrazné zlepšenie, tak som sa na tu upla... už mám na to len pár dní...

alžbeta

Ja keď som užívala Spitomin, tak absolutne som nič necítila, akurát som bola oťapená a unavená. Užívala som ho asi 6-7 týždňov. Táňa, keď budeš užívať lieky dlhšiu dobu, tak 1 -2 mesiace, určite zbadáš zlepšenie.Len vydrž. Mne sa zdravotný stav rapídne zhorší v zime a najstrašnejšie to je v január,február, marec. Tie mesiace snáď ani nežijem.