Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
tak tak tani jednoducho....Ja nie som smutna tak by som to vobec nedefinovala len taka bez chuti do zivota,bez elenu,unavena....mozno je to aj tym pocasim aj ked vcera bolo pekne....
MOnika ako vravíš, to by sme už obidve boli ako rybičky dávno :) Mišiak to vidí moc jednoducho...
nestaci nasadit Ad a hotovo,keby to tak bolo tak uz musim byt zdrava
misiak ja nemam depresiu ja mam panicku uzkost,ja sa liecim a beriem lieky
ja nie som moc citliva a predsa ma to chytilo......len neviem kam sa podela moja nalada,smiech.......nejako nemam chut k nicomu....
Ahoj alzbetka.
Beriem spitomin a nic ine.neberiem ad a ani nechcem.ved smautok a strach sa da prekonat hadam aj bez nejakych liekov.pomaha mi rodina aj manzelka takze asi preto mi zacina byt lepsie.da sa s tym aj naucit zit.ak by mi bolo velmi zle tak mam v zalohe neurol ale este ho nebolo treba.aj ja som citlivy clovek od malicka.asi nas citlivych to chyti :)
Simonka začalo mi to točením hlavy a pocitom, že odpadnem... potom sa to rozvíjalo a mala som x príznakov... slabosť, únava, derealizácia, úzkosti, no proste nabalila sa z toho obrovská gula... Keď idem sama von, tak sa bojím, že odpadnem... ešte sa mi to nestalo, ale ten hrozný pocit, že už odpadávaš, je príšerný... točí sa mi hlava, podlamujú nohy, mám silnú derealizáciu a hrozný strach a úzkosť... to samozrejme ako nie vždy, iba v týchto ťažkých stavoch - to ti opisujem tú najhoršiu alternatívu, ktorá vďakabohu nie je na dennom poriadku...
MONIKA presne ako vravíš, ja čím viac si tu čítam, tým viac sa pozorujem, tým sa m zhoršuje stav, nahováram si veci... treba zamerať pozornosť inam... robiť iné veci. Daj vedieť ako na kontrole. Ja idem zajtra nejakému liečiteľovi, tak tiež dám vedieť... Inak stále mám teplotu 37.2, neviem si to celkom dobre vysvetliť, asi si ju prestanem merať...