Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
bre ranko....Dada ja mam pocit ze ta uzkost sa mi sustredila do chrbtice-krcnej a asi este tachych 20cm smerom dole.Strasne ma to tam boli,v sobotu idem na antistresovu a aj harmonizacnu masaz a tiez chcem vyskusat akupunkturu...Emma to je super ze si mala skvely den len tak dalej.....TAni daj vediet ako si dopadla
katka30..ak mas nejaky mail, kde ti mozem este nieco napisat..ak mas samozrejme zaujem...chcela by som vediet viac a este ti napisat par inych veci..
katka30.....tak teraz som sa videla v tvojich slovach...ja to mam nejake 3roky, nikomu som to nepovedala, lebo sa presne zato hambim a bojim sa co nato okolie a tak, ale vies ja si myslim moj najvacsi problem je to, ze som asi tak pred 5rokmi mala tazsie obdobie, zahravala som si z drogami a mam pocit, ze mi zostala krasna pamiatka na to obdobie aspon to mam tak v hlave ze je to z toho..neviem nikdy pred tym mi tak nebolo az kym nepreslo to obdobie mladi a nedostala som sa do reality a povedala som si dost, nasla som si frajera, s ktorym so do dnes, sme stastny, zalubeny ale nikdy som mu to nedokazala povedat a tolko krat som to mala na jazyku, ale neda sa to, neviem ci to niekedy prekonam, ale chcela by som, lebo ten pocit, ked je vsetko ok, som uz fakt davno nezazila...ja pracujem a este k tomu chodim aj externe na vysku, no poviem ti niekedy je to brutal zvladnut vsetko...
Dost mi pomaha, ze to ludia o mne teraz vedia, ja som sa hanbila a doknca som mala uvahy, ze som jedina na svete a ze boh ma tresce, alebo este vacsie kraviny. No napadali ma uplne sialenosti. Teraz ked viem, ze je to choroba, musim to vyliecit stoj co stoj.
Bibusik....prve priznaky som mala ako 18rocna, preslo to, mavala som cudne pocity aj neskorsie, ale stale som sa chlacholila a sem tam som si dala poharik na povzbudenie. Teraz keby som si dala poharik, tak potom mam stavy dvojnasobne. Zacala som to riesit az teraz po strasne dlhej dobe, 12 rokov som to prekonavala a snazila sa zit zivot, ktory bol plny napatia, niekedy den len sedim a som uplne unavena. To je tym , ze som stale v napati, neviem sa ukludnit a uvolnit. Teraz som zacala brat tri druhy liekov od psychiatra, lebo som uz to nedokazala zvladnut. Ked sa v poslednej dobre budim , tak prve co ma napadne, boze ja mam psychicku poruchu a uplne panikarim, az hystercim. Musim sa nauzit ovladat, lebo mam velmi zodpovednu robotu a na mojich rozhodnutiach stoji cely team, ale je to velmi tazke.
katka30..a ty beries urcite aj nejake lieky vsak? pretoze ja mam tiez podobne pocity a bojim sa ze to bude asi uzkost, mam to "dost dlho", len som s tym nikdy nikam nesla a najhorsie je to ze prvy krat s tym s niekym hovorim, no vlastne pisem..je to niekedy fakt tazke, lebo tie bezne zivotne situacie su na nezvladnutie ale ked ja si stale hovorim ze to prejde a zajtra bude inak...
HALOPERITONKO ďakujem za povzbudenie, naozaj mi to pomohlo. Seroxat som neskúšala, ale kedysi mi dali parolex (účinná látka je tam rovnaká) a nezabral mi, to bolo vôbec prvé AD, ktoré mi skúšali. Skúšala som Cipralex, Fevarin, Coaxil (ale ten nerátam, ani som ho riadne nejedla) a teraz Sertralín
KATKA zaberú lieky a toto ti prejde, neboj, len vydržať
Mne to zacne hocikde pri hocicom, taky cudny skliesneny pocit, sucho v ustach, gula vhrdle a citim take sialenecke stavy, ani sa mi to neda opisat, citim ako by som sa prave zblaznila, ale tie sklucene stavy su najhorsie, hned sa mi spotia ruky, nohy a cela som ako huspenina, trasiem sa a snazim sa to vsetko rozdychat. Nechce sa mi rozpravat i najmensi hluk mi vadi a velmi mi zacali vadit ludia, uplne sa mi dviha zaludok, ked si na niekoho napr. z roboty spomeniem, pritom su to celkom fajn ludia.