Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Myslím, že napokon predsa len skončím v nemocnici... štvrtok mám kontrolu, tam sa to rozhodne. Je mi hrozne zle, dnes som bola u obvoďáka, skoro som mu tam skolabovala. Mám hrozne nízky tlak. Už ma to všetko nebaví, nebaví, nebaví, chcem žiť ako človek nie len takto prežívať ako trpiace zviera. Lenže ja veľmi neverím tomu, že mi v tej nemocnici pomôžu a potom čo? Potom už nie je šance...poznám také prípady... idem sa z toho zblázniť
Ahojte
No troška pochmúrne.Dnes som bola u svojej obvod.doktorky.Už sa mi minul Seroxat tak mi ich na recept napísala.
Okrem toho ma stále bolí krčná chrbtica.Možno to je aj tým že dvíham malú na ruky.Ona je už ťažšia-má skoro 7 kg.No nie je to žiadna sranda keď ma bolí chrbtica. Takže na rehabilitáciu zatial nepôjdem.Doktorka mi povedala že to zatial nemám hrozné...vraj mám si na to dať Veral gel alebo Fastum gel.
Dnes som sa zase pohádala s priatelom.Ako inak len o peniazoch.Ja som ho kritizovala...neviem či to má s ním zmysel ale dúfam že sa to raz na dobre obráti.
Katka30 tieto stavy dobre poznám čo tu popisuješ.Aj ja keď som mala záchvaty tak som si myslela že sa zbláznim.Musela som to rozdýchavať a začala som pomaly zhlboka dýchať.Predstavovala som si niečo pekné a keď nikto nebol pri mne tak som si predstavovala že ma niekto drží za ruku a hovorí mi že to zvládnem.Hneď mi to nepomohlo ale aspoň som sa ukludnila.Potom mi už bolo lepšie.
Tani......citala som na inom fore nieco o nejakom dobrom liecitelovi, niekto hovori, ze je carovny, no neviem, mam v robote jeho cislo, ak by si chcela. Inak ja viem, ze som asi trapna, ale mam jedno kuzlo (mne uz asi sibe), mozem ti ho preposlat, ale iba na email.
bibusik...idem pozriet, dufam, ze dnes ti je lepsie.
AAAAAAAAAA dneska nikto nic????
dobre ranko vsetkym, tak ja som ako tak z tej mojej crevnej chripky vonku. Bol to des, skoro som umrela:-), no ale dnes uz musim ist zarezavat, boze sak nechcem ist, zase mam strach. Dufam, ze to bude v pohode, lebo uz teraz ked si na to spomeniem, tak mam spotene ruky a srdce mi tlce ostosest.
Bibusik, mozes mi napisat na triny8@azet.sk, cakam mail. papa
ooo,prepac,ze ti pisem tu na tu temu,ale nemozem najst kvapku krvi...chcem sa spytat ci este beries tie tablety ako sme spolu zacali brat...tie kozie tablety...lebo ja neviem ci ich mam brat ked nemozem mlieko a nic mliecne...tak stoja doma...