Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

ooo/táňa

DADA skúšam to, skúšam... tak som vstala, trochu upratala, bola som v obchode, pomohla s obedom trochu, snažím sa po maličkých krôčkoch... hlava sa mi točí nepretržite, mám ju ako zveráku a na kolotoči, je to hrozné

dada

ahoj zitka.ako casto mi je zle?dost casto skoro kazdy den,a musim chodit do roboty.tie bolesti srdca ti mozu vyrazat aj z chrbtice,alebo to je ta nakazena psychika.beriem neurol 1/2 tabl.rano,ale nic moc.pasujem sa s tym ako sa mi da...aj to dychanie mi robilo problemy,ale to som mala z chrbtice,lebo ju mam v dezolatnom stave.a ty beries nejake lieky?Tani skus sa premoct.viem ze je to tazke,velmi tazke,ale skus sa s tym popasovat....drzim palce vsetkym!!!

zitka

pre ooo/táňu...ahojky...aj mne je zle..nechutí mi jesť, ťažko sa mi dýcha...mám aj závraty..ale najhoršie je to, keď bolí srdce, chrbát..a ešte sa aj ťažko dýcha.......a lieky nezaberajú???? ja berem frontin..a akosi už nezaberá....-((

zitka

da ahoj....ako často ti je zle...?? mne posledné dva týždne, najhoršie sú tie bolesti srdca..a myšlienka, že sa mi niečo stane..keď sa mi ťažko dýcha...a vtedy neviem, čo robiť....berieš lieky nejaké??

ooo/táňa

baby mne je príšerne zle... fakt to už nemá konca? tá moja točiaca sa hlava s tou derealizáciou to je peklo na zemi, fakt, to sa vám ani žiť nechce. Ani nemám už záujem vstať ráno o siedmej ako predtým, najradšej by som spala celý deň, aby som necítila tie točenice a nezažívala tie pocity beznádeje. Frajer už na mňa kričí, začíname sa hádať... je to celý na p...

dada

ahojte vsetci,dobre ranko vam.ako to tu tak citam,je nas tu hojne.vcera som mala teplotu 37,9.asi z unavy.v robote sa nadriem ako kon.tani a co ta tvoja teplota?co tu popisujete tie priznaky:trasenie,slabost,so srdieckom,stazene dychanie presne to som mala aj ja.takto mi to prakticky zacalo.takze to srdiecko je tiez zo psychiky.tiez som si myslels ze odpadnem,ale nestalo sa.potom som si povedala,ked odpadnem bud vstanem,alebo mi je koniec.postupne som sa cez to dostala.ale teraz je to ineho razu:tocenie hlavy,tlaky v hlave,tie oci,pocasie,myslienka:ze sa zblaznim,napatie v tele.ked ma to chyti,tak som nsstvana na cely svet,a poviem si ze musim nad tym zvitazit.viem ze je to tazke,a sama seba sa pytam,ze dokedy.ale musime to zvladnut vsetci do jedneho.to je rozkaz holky!!!drzim paprcky...

zetka

pre Katku30..ahojky..ako si sa vyspala??? čítala som, že ti je nanič...., mne je takisto,,,,,,bolí ma srdce..a obávam sa najhoršiejho...aj sa mi nejako ťažšie dýcha..., u teba sa to ako prejavuje??? ja lieky ešte neberiem, ale už začnem asi, nemá tu niketo skúsenosti s injekciami, čo pichá psychiater??? aké majú účinky...a či nejako neškodia?? sú pre každého??