Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ahojko všetci,tak ako Tani ja sa veľmi nemám čím chváliť.Od soboty to ide so mnou akosi dolu z kopca.Dnes som úplne mimo.Mám pocit že je to po tých tabletkách čo mi predpísali na tie chlamidie alebo možno aj po tom ako som sa dozvedela že sa zabil ten synov spolužiak neviem,rozhodne mi nieje tak dobre ako predtým.Nič sa mi nechce a celú noc som nespala .Asi si budem musieť nájsť nejakú činnosť čí sa zamestnám.Teraz vidím že až to raz chytíš,asi sa to dá len tlmiť ale zbaviť sa toho je asi veľký problém.Hrozne ma to štve myslela som že už som OK
Ránko, tak poďme s úsmevom do nového týždňa... :)
Nie zbytočne sa hovorí"v zdravom tele zdraví duch". Ak je telo zdravé, duch(duša), nemá pre čo blbnúť. Len keď sa nejaká porucha v tele vyskytne, tak môže "tlačiť" aj na mozgové funkcie. Psychiatia sa síce snaží tieto mozgové poruchy symtomaticky liečiť, ale to je podľa mňa málo. To je ako keď natriete hrdzavý plech farbou. Musíte ho stále zatierať, pretože bez toho by hrdza za chvíľu prerazila. A zatretý hrdzavý plech nie je taký pekný, ako čistý plech. Zdravý ľudský organizmus je ako nerezová oceľ. Chcelo by to spraviť takú úpravu plechu, aby nehrdzavel. Napríklad také pozinkovanie. Takže vráťme sa k psychiatrii. Nemalo by sa začať od konca, ale od začiatku. Malo by sa zisťovať, aká fyzická príčina spôsobuje blbnutie mozgu, a tú dať do poriadku. A prípady, ktoré vyrieši psychológ? To sú len, ako hovorí Aleš Klíma, emocionálne rovnice. To už je zase úplne iná kategória.
ZETKA, no ,co sa tyka tych injekcii, ja ked som bola na zaciatku, tak psychiater zacal u mna aj s injekciami,pichali mi 10 dni za sebou, myslim, ze apaurin...bolo mi po nich fajn...mozu sa vypichat raz za rok...
KATKA vy ste samé kúzelníčky :) ja si teda nemyslím, žeby ma niekto takto nenávidel, uf
ZITKA coaxil je slabučké antidepresívum, na ľahšie stavy pomôže, tiež je to stabilizátor nálady, keď neskúsiš, tak nezistíš, či pomôže... tým, že ja slabučký nie je problém ho vysadiť
Tanicka...moja kamaratka ked sme bolo v zahranici, niekedy cele dni lezala v postelia tocila sa jej hlava. Nikdy sme nevedeli co jej je, a ked nahodou sme ju zaviezli do roboty, tak ma hned volala, ze nech pride za nou, ze nieco sa s nou deje a ze nemoze zastavit to tocenie hlavy. Potom jej to vyvrcholilo do takeho kolapsu, ze sme volali sanitku. Trvalo jej to asi rok, tyzden bola v posteli, tyzden v robote. Nakoniec si robila nejake kuzlo: z ocu, alebo ako sa to vola a povedala mi, ze jje to pomohlo. Ze tak ju niekto nenavidi, ze jej je stale zle. Ja uz neviem.
zetka - ja ani neviem ze psychiater dava nejake injekcie, mozno niekto o tom vie, ja som nic take nepocula. Tanicka, dnes pojdem vecer na to kuzlo, inak si kazdy vecer pred spanim hovorim: Anjelicku moj straznicku, opatruj maju malu dusicku, opatruj ju vo dne v noci, bud mi stale na pomoci. Hovorim si to vecer a uz aj cez den, ked nemozem vydrzat.
Ahojte vsetci.....vecer som bolo hrozne, ani si nepamatam o com sme sa cela rodina bavili, schulena som lezala na sedacke a iba viem, ze ked sa ma niekto spytal ako mi je, bolo mi este horsie. Dala som si cely Xanax a zabral, po hodinke mi ostalo lepsie, ale bola som hore asi do rana. Dnes je celkom okej, len keby ma stale brucho nebolelo a neprehanalo ma, urcite by mi to sprijemnilo den. No a este sa musim ist ucit do roboty, same emaily a uz mam toho fakt dost. Prajem Vam pekny zvysok dna.
pre dadu-beriem Frontin...a mám predpísaný aj COAXIL..ale neviem, či ho mám brať..neviem, či to pomôže...