Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

zuzana12345

ahojte,tak mne je dnes dobre aj keď to počasie je deprimujúce.Som sama doma upratujem a chystám sa niečo uvariť,asi pizzu.Niekedy fakt nieje na škodu keď je človek sám a oddýchne si.Včera som sa cítila hrozne,ale keď som prišla do roboty,nemala som čas myslieť na to ako sa mi točí hlava a nakoniec to prešlo.Dadi daj sa do poriadku,kašli na robotu,zdravie máš len jedno.Po určitom veku sa na človeka lepí všetko možné,mám to z vlastnej skúsenosti a človek sa začína aj viac pozorovať a to je najhoršie.Ty mi však pripadáš ako človek plný optimizmu tak hlavu hore a drž sa.Mne pred rokom tiež robili všetky možné vyšetrenia od hlavy až po päty a všetko som mala OK ani jedna výchylka od normálu a ja som stále umierala.V jednom kuse som mala vysoký tlak a nik nevedel prečo.Až keď som sa dostala na tento pokec som zistila čo mi je a že nie som sama.U nás v zdravotníctve je to tak,že keď si sama určíš diagnózu tak ťa začnú liečiť.

ooo/táňa

No mne je dnes zase čudesne, hlava sa točí, mám pocit, že odpadnem... úzkosť ma zviera a únava... počasie je príšerné... najradšej by som sa zahrabala do postele a spala, ale to nič nerieši, napokon mi bude ešte horšie... skúsim to nejako prebiť

ooo/táňa

MONIKA bola, už dvakrát, budem chodiť dvakrát do týždňa. Tak nič prevratné mi to nerobí, ale aj ona povedala, že je to vo forme experimentu, že nemá veľmi skúsenosť... iba jeden chalan jej tam chodil, čo nikto nevedel, čo mu je a že udával rovnaké problémy ako ja - točenie hlavy, slabosť - a že chodil tam dlho a nič a nič a zrazu po jeden akupunktúre nastal radikálny zlom a veľmi sa mu poľavilo... tak neviem, však uvidím

alžbeta

Tak ako sa máte kočky dnes? To počasie je smutné, u nás je zamračené, ale pomerne teplo.Je mi všeliako, len nie dobre.Mám úzkosť a čakám, kedy ma začne bolieť hlava. Asi sa dám do roboty, aby som prišla na iné myšlienky. Poobede pôjdem asi s vnučkou na prechádzku, len aby nepršalo. Inak ma nič nebaví, je mi smutno a mám pocit, že nič nemá zmysel. Dada, potom napíš ako si dopadla, ty máš podobné problémy ako ja, tie tlaky v hlave ma stále sužujú, už sa bojím aby som tam niečo vážne nemala.Ja by som išla najradšej na CT, len ma nikto tam nepošle. Tak zatiaľ sa majte pozdravujem Vás a držím palce aj Táničke, Monike a vlastne všetkým.

monika9

caute vsetci,tani a bolasi na tej akupunkture?? Ja som bola v sobotu na jednej orientalnej masazi amoc mi pomohla,ako nebola to uplne masaz,zo zaciatku to bolo aj neprijemne,normalne mi vibrovali vsetky svaly na tele,ten chlapik mal zvlastnu silu v sebe a horuce ruky jak radiator,normalne som citila jak mi vytahuje uzkost z tela,myslim ze tam este pojdem...pozeram ze niektorym sa pohorsilo,mozno to suvisi aj s pocasim aj ked cez vikend u nas bolo fajn slnecno ale uz chladno

katka30

Sunnie, anglicko ani neskusaj, najhorsie zdravotnictvo na svete a to som si myslela o nasom. Psychiater???? Ale chod, to az akutne stavy co su v zariadeniach, obvodak zastupuje taketo veci. Ja som chodila dost dlho a najskor ma prehliadali pol roka a ked som tam zacala kricat, tak mi dali betablokator, zevraj sa mi polavi a nebudem hysterka. Anglicko a doktori v ziadnom pripade nedoporucujem a myslim, ze ziadny slovak co tam bol.

sunnie

Na mna dnes nejako dolahol ten vsetok stres co som mala v poslednej dobe, normalne som myslela ze skolabujem od vycerpania. Citila som nervy uplne na prasknutie a skoro som sa na rokovani rozrevala, no to by bol riadny trapas. Ja som sa uz mala vcelku fajn tieto posledne dni, ale raz je clovek hore, raz dole, takze aj ked mi je dnes dost zle, snazim sa to brat tak ze ako prislo tak odide. Len by som si strasne potrebovala oddychnut, prespat par dni a dobit baterky, keby sa dalo...

sunnie

Ahojte, uvazujeme o praci v zahranici (Anglicko alebo Rakusko). Viete mi poradit kto ste alebo ste boli vonku, ako je to tam s lekarmi (konkretne ma zaujima psychiater). Lebo bez toho by som tam asi neprezila. Zoberu vas len tak alebo treba papier ci ako to funguje? Dik za tipy.