Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja uz to mam asi chronicke, ja to uz mam asi stale, mne je non stop na figu uz asi tyzden.
Katka, prejde to, vzdy to preslo, nie? ja som tiez letela niekedy davnejsie pri tom na pohotovost, teraz si dam neurolik a da sa to...prejde to...ako vzdy...uvidis...vela sily
adulik mne je teraz tak zle, ze az menim farbu, uplne asi skolabujem a umrem naraz, uplne sa mi vsetko chveje, sakra aj so zivotom.
Katka, ja na zaciatku mojich stavov, by som dalavsetky peniaze sveta, len aby mi bolo lepsie, smutne, ze to pozname...ale bojujeme, musime...
Tani, to kuzlo skus najskor sama na sebe, musis velmi verit. Inak citala som o ludoch co su zasvatani, neviem co to dobre znamena, ale je to nejaka biela magia a vedia liecit vsetky choroby. To len tak, prepacte, ze uz asi aj prehanam s tymi vecami. Sunnie - mala som chripku tyzden a este mi dobre neskoncila a zacalo ma prehanat, uz bolo v piatok dobre a dnes zase. Asi behnem k mojmu doktorovi, ci to nemam z AD. Inak Tanicka stale beriem rano polku cipralexu a lexaurinu a vecer cely xanax. Ale dost casto sa v noci budim a mam take nevolnosti. Mna uz nebolieva pri srdci ani na hrudi, len sa mi na hrudi trasie a mam tam take napatie a stale mam take cudne pocity, ze preco vlastne je zivot a preco zijeme a preco sa tu tak trapime. Inak neviem mavam casto, ze sa mi dviha zaludok, aj teraz keby som len vkrocila na wc, tak hodim sablu (prepacte za vyraz). No inak citala som si dnes v TV programe horoskop a je tam napisane, ze uz nemam mysliet na minulost a ze v prvej polovici tyzdna budem mat uzkosti a depresie. Boze co som komu urobila, daj aj stotisic tomu, kto ma vylieci.
hojte vsetci, FIJUSA, to, co tu opisujes presne poznam, prezila som to, ako vacsina z nas tu,inac myslim si, ze aj s tym srdieckom je to od psychiky, dakedy ma boli tak , ze myslim, ze je koniec, a dychanie, ani nehovoriac...noom na AD, u skoro 5 rokov, s prestavkami, a je to lepsie, aj ked su aj ake dni, jak boli niekedy na zaciatku...drzim palceky vsetkym...dobru nocku
Ja si tiez myslim ze je to z uzkosti. Tiez som mala par krat pocit ze skolabujem tak mi buchalo srdce, citila som tlaky a nemohla som normalne dychat, ale je to len z paniky.
Inak tusim na mna leze nejaka hnusna chripka, cele telo ma boli. Napriek tomu sa mam psychicky pomerne dobre.
Katka a nechyta aj teba choroba? Nezda sa mi ze by si mala hnacky z AD.
táňi idem..ale až 17.10.-takže máš aj ty to isté, čo ja?? tie bolesti srdca...a aj to, že ti je zle??inak prepáč, že ťa toľko otravujem...ale bojím sa..ja som taký bojko...pekný večer
ahojte všetci ja mám dnes hrozný deň.Ráno sa dozvedel môj syn,že sa mu zabil 19 ročný spolužiak na aute.Nemôžem to rozdýchať.Stále na to myslím,je to hrozné mesiac pred stužkovou.Tento týždeň som kupovala synovi oblek ani ma nenapadlo,že ho najprv oblečie na pohreb.Ja takéto veci veľmi zle znášam a je to nespravodlivé,keď rodičia prežijú svoje dieťa.Myslela som že si dám lexaurin,ale nejako som to zvládla bez.
stále to mám :)ale ak si nie si istá, skoč kardiológovi a je to...